Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harit 4M yıllık istiyormuş ulan toplamda kariyerinde 19 gol 28 asistin var neye istiyorsun o parayı.

Sino kaça oynadı neler yapıp geldi. Dybala 3M net almaya gitti diyorlar Romaya

Gomis yedek forvet için çok ideal ben hiçbir sıkıntı görmüyorum. Fiziği zaten 30 dakika civarında oynamaya elverişli durumda geride olduğun maçta son 30 dakika sahaya koyarsın pozisyon bilgisi ve gücüyle direkt fark yaratır. Yedek forvet olarak bile 8-10 gol katkısı çıkar Gomis'ten adam bir kere saf forvet yani.

Okan Buruk: "Alexander Sörloth, Halil Dervişoğlu ve Umut Bozok'u, yüksek bonservis ve maliyetlerinden dolayı gündemimizden çıkardık. William Carvalho'nun transferinden de yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçtik."

Zeki adam Okan hoca gel gel yapmış

10 numara için avrupada transferin bitmesini bekliyoruzdur çünkü kendi ağzıyla demişti yönetim ve hoca fırsat transferi kovalayacaz 8 eylüle kadar

Fv için de Harit gibi aptal saptal adam bakıyorlarsa Balotelli’nin 4M çıkış opsiyonunu kullansınlar. En azından star almış oluruz.

benfica'ya bak bırak A takımı bu sene B takımına bile yazmadığı adam için kiralık göndermem, 4 kağıt ver git diyor burnundan kıl aldırmıyor.
Biz 3-5 gün önce bonservisine 4 milyon tekte ödediğimiz mısır milli takımının forvetini -doğruysa- 250 bin karşılığında kiraya gönderdik. Ulan gerçekten yapacağınız işi

gecen sene yedek kalecimiz ismail cipe, yedek stoperler kralpaslan öztürk ve semih kaya idi. beklere girmiyorum. okan kocuk, ali turap, emin bayram, metehan baltaci ve kazimcan karatas icin net olarak her türlü upgrade diyebiliriz. gecen sene oynayanlardan daha az performans gösterme ihtimalleri yok. bazi kolay maclarda okan'i kaleye atabiliriz, ic sahada ümraniyespor-istanbulspor-giresun vs.

gecen sene yedek kalecimiz ismail cipe, yedek stoperler kralpaslan öztürk ve semih kaya idi. beklere girmiyorum. okan kocuk, ali turap, emin bayram, metehan baltaci ve kazimcan karatas icin net olarak her türlü upgrade diyebiliriz. gecen sene oynayanlardan daha az performans gösterme ihtimalleri yok. bazi kolay maclarda okan'i kaleye atabiliriz, ic sahada ümraniyespor-istanbulspor-giresun vs.
bazı kolay maçlarda kripto bjkli muslerayı kaleye alabiliriz bence.

Seferovic'e çok sevindim. Coşacak inşallah bizde.

Arnautovic yalnız çok enteresan. Karakter olarak Seferovic gibi, ikisi de hırs küpü. Bir de adam küçük Zlatan gibi, herkes için söylemem ama bu ikisi gerçekten ligi öttürür, düşüncesi bile heyecanlandırdı. Yalnız Arnautovic işte sadece futbol olarak değil karakter olarak da benziyor Zlatan'a ve asıl sıkıntı Makedonya maçında bayağı bir itlik yapmıştı. Ben de izliyordum maçı, net hatırlamıyorum ama ırkçı tavırları vardı. Sırf bu bile tabii sıfırlıyor geri kalan her şeyi.

Her şeyi kestirip atma taraftarı değilim, belki adamın kötü bir günüydü, belki yanlış tanıdım. O yüzden de gelirse çok heyecan yaratır bence. Şampiyonluk hamleleri bunlar.

Okan Buruk: "Alexander Sörloth, Halil Dervişoğlu ve Umut Bozok'u, yüksek bonservis ve maliyetlerinden dolayı gündemimizden çıkardık. William Carvalho'nun transferinden de yüksek bonservisi nedeniyle vazgeçtik."
O zaman sadece Kaan Ayhan transferi kalıyor yerli Rotasyonu olarak. Haberde gecti bugün adı.

olacak o kadarda sarhoş bölümünü izlemiştim.levent kırcada 0 promil alkol cıkınca,hastaneye götürüyolar.orda da kanda bişey cıkmıyor.sarhos değilsen seni ne çarptı diyolar.ülkenin şartları carptı diyo rahmetli levent kırca.sonra son sahnede mersinli ismailden otobüs çarparı çaldılar.2 gundur mersinli ismaili dinliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt