- 2 Temmuz 2011
- 132.708
- 55.610
- 5.338
Bu kim kolpacı mı
sallıyo arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kim kolpacı mı
Okan Hoca'nın bugünkü açıklaması Gomis'e mesaj amaçlıydı. "Üçüncü forvet olacaksın, oynayacağın yere git" dedi açıkça. Büyük ihtimalle Gomis'ten de çıkacak transfer sezonu bitmeden. Ama transferin son günlerine kalabilir.Stoper olsam Sefer - Balo ikilisini karşımda görsem bir ürperti basardı. Gomis’ten de çıkılsa güzel iş olur
Bu kim kolpacı mı
Adam ereni 1 dk bile oynatmadı, böyle önerilerde bulunmayalımdeğmeyecek bir maliyetse ben hala Eren Aydın "yerli rotasyonu" olarak kullanılmalı düşüncesindeyim. maliyeti uygunsa umut bozokta olur ama oradada gol kralı olmuş adamı rotasyona monte etmek vs o dengeleri ayarlamada sorun yaşamaz inşallah okan hoca. Her bölge içinde geçerli aslında bu biraz
Bu kim kolpacı mı
fm profili olarak öyle ama highlightlarını izleyince öyle çok tempo yapan basan koşan biri gibi gelmedi.oliviera-grillistch
ikilisini tamamlayacak en uygun aday amiri gibi duruyor
Oliveira kullanır muhtemelenKornerleri Emre Akfather kullansında bak bakalım yazabiliyor musun Apo’ya 4-5 gol.
Öndireksaray olarak güncelleriz adımızı
36 yaşımda 1.7 para gömmüşler bana umrumda olur mu acaba 1.forvet olmakOkan Hoca'nın bugünkü açıklaması Gomis'e mesaj amaçlıydı. "Üçüncü forvet olacaksın, oynayacağın yere git" dedi açıkça. Büyük ihtimalle Gomis'ten de çıkacak transfer sezonu bitmeden. Ama transferin son günlerine kalabilir.
Fm mantığıyla basit gelebilir rtaş ama o kadar maliyetli kadronun sana getireceği ne olabilir ki yaptığın yatırıma değsin? O bütçelerle bile şampiyonlar liginde kafa tutamazsın. Ligin değeri düşük 20 m euro üstüne oyuncu satamıyorsun vs vs. Kıytırık TR ligini domine etmek için o kadar para kimse harcamazBöyle bir takımı kurmak bir iş adamı için zor olmamalı o zaman. 80 milyon € nakit borç verecek birini bulabilsek hani, bu parayı kendisine 3 yıl içerisinde yine € olarak rahatlıkla ödeyebiliyoruz. Hatta dünyanın her yanındaki futbolcuları izlemek için 200 kişilik bir ordu/network kursan, ona da yıllık 4-5 milyon € harcasan her yıl 120-180 milyon euro değerinde karlı bir takım kurmak mümkün.
Enteresan geliyor bana bunları yapamamak. Bilmediğimden soruyorum tabi.
Bu husus beni de üzdü. Oğulcan kadar şans alması lazımdıAdam ereni 1 dk bile oynatmadı, böyle önerilerde bulunmayalım
Tier 5
Bu kim kolpacı mı
Simdi Dubois ve Grillitsch disinda odaklanip beklememiz gereken bir isim var mi. Cok hizli hareket ediyor nobet geriden geliyorum ama hepsini okumam mumkun degil.
- Seferovic'ten iyi santrafor duyumu aktif mi?
- Grillitsch'ten sonra bir 6/8 bir de 8/10 gelecekti bu duyum faal mi?
- Kanat bakiyor muyuz?
- Baska bir pozisyon duyumu cikti mi?
cok dayanıklı duruyor sürekli oyunun icinde gibifm profili olarak öyle ama highlightlarını izleyince öyle çok tempo yapan basan koşan biri gibi gelmedi.