Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada bana göre en iyi lig Bundesliga. Takip etmeye çalışırım. Kanada adam alacaksak bir fırsat doğsada V. Grifo’yu alsak. Zımbalıyor deyyus.

Stoper olsam Sefer - Balo ikilisini karşımda görsem bir ürperti basardı. Gomis’ten de çıkılsa güzel iş olur
Okan Hoca'nın bugünkü açıklaması Gomis'e mesaj amaçlıydı. "Üçüncü forvet olacaksın, oynayacağın yere git" dedi açıkça. Büyük ihtimalle Gomis'ten de çıkacak transfer sezonu bitmeden. Ama transferin son günlerine kalabilir.

değmeyecek bir maliyetse ben hala Eren Aydın "yerli rotasyonu" olarak kullanılmalı düşüncesindeyim. maliyeti uygunsa umut bozokta olur ama oradada gol kralı olmuş adamı rotasyona monte etmek vs o dengeleri ayarlamada sorun yaşamaz inşallah okan hoca. Her bölge içinde geçerli aslında bu biraz
Adam ereni 1 dk bile oynatmadı, böyle önerilerde bulunmayalım

Okan Hoca'nın bugünkü açıklaması Gomis'e mesaj amaçlıydı. "Üçüncü forvet olacaksın, oynayacağın yere git" dedi açıkça. Büyük ihtimalle Gomis'ten de çıkacak transfer sezonu bitmeden. Ama transferin son günlerine kalabilir.
36 yaşımda 1.7 para gömmüşler bana umrumda olur mu acaba 1.forvet olmak :D

Böyle bir takımı kurmak bir iş adamı için zor olmamalı o zaman. 80 milyon € nakit borç verecek birini bulabilsek hani, bu parayı kendisine 3 yıl içerisinde yine € olarak rahatlıkla ödeyebiliyoruz. Hatta dünyanın her yanındaki futbolcuları izlemek için 200 kişilik bir ordu/network kursan, ona da yıllık 4-5 milyon € harcasan her yıl 120-180 milyon euro değerinde karlı bir takım kurmak mümkün.

Enteresan geliyor bana bunları yapamamak. Bilmediğimden soruyorum tabi.
Fm mantığıyla basit gelebilir rtaş ama o kadar maliyetli kadronun sana getireceği ne olabilir ki yaptığın yatırıma değsin? O bütçelerle bile şampiyonlar liginde kafa tutamazsın. Ligin değeri düşük 20 m euro üstüne oyuncu satamıyorsun vs vs. Kıytırık TR ligini domine etmek için o kadar para kimse harcamaz

Simdi Dubois ve Grillitsch disinda odaklanip beklememiz gereken bir isim var mi. Cok hizli hareket ediyor nobet geriden geliyorum ama hepsini okumam mumkun degil.

- Seferovic'ten iyi santrafor duyumu aktif mi?
- Grillitsch'ten sonra bir 6/8 bir de 8/10 gelecekti bu duyum faal mi?
- Kanat bakiyor muyuz?
- Baska bir pozisyon duyumu cikti mi?

- Bir santrafor daha bakıyoruz gibi duruyor ama Seferovic'ten iyi kısmı şüpheli. Gomis 3. santrafor olarak kalacak gibi duruyor. Arnautovic adı çıktı en son ama kolpa olma ihtimali yüksek. Halil ve Umut Bozok'tan vazgeçtik diyor Okan Hoca ama bir ihtimal fiyatları düşsün diye strateji olabilir.
- 6-8 isimleri zaman zaman geçiyor ama Grillitsch üstüne bir tane daha alacağımız hala şüpheli, onda bir türlü netlik olmadı. Sadece Carvalho'dan tamamen vazgeçmişiz gibi. 8-10 ise büyük ihtimal gibi duruyor. Şu an ön planda görünen Harit. Bir de Amiri adı çıktı. Evander falan pahalı geldi galiba.
- Kanat olarak sadece Benfica altyapısından bir gencin adı geçiyor, şimdilik Benfica çok para istiyor gibi, onda ciddi bir ilerleme yok. Yanılmıyorsam Okan hoca bir kanat alıcaz gibi bir laf etti ama bugün maçtan sonra. Diğer alternatifler kim, isim duyulduysa ben hatırlayamadım.
- Bir de stoper alacağımız söyleniyor, onu da Okan hoca söyledi bugün. City'den Nahuel Farraresi'nin adı geçti ama pek ciddi bir şey yok. Tabi yerli de olabileceği düşüncesiyle Kaan Ayhan ismi speküle ediliyor. Birkaç gün önce Boleisen adı da geçiyordu ama bir daha ses çıkmadı. Bugün Metehan oynadı altyapıdan, ilk maçı için fena oynamadı gibi. Onu da ek not olarak düşelim.

şu transferde huzursuzluk ne kötü.eskiden 8 yabancıyken meloyu bekliyoduk sadece.bi de carlinhos denen arkadaşı bekledik.

Bu arada aslinda Ndombele cok iyi tamamlar Grillitsch-Oliveira ikilisini (Grillitsch fikrim tamamen Orhan Uluca analizine dayali), ama iste herif gelip de gamsizlik yaparsa cekecek luksumuz yok para olarak da zaman olarak da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt