Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Utkucan şimdi Tetteh free kaldı diye Okan Hoca’yı darlıyordur biz bunu izlemiştik ama kullanamadılar büyük potansiyel diye.

rodop, dubois ve seferovic disinda 4 oyuncu demisti. orta sahaya grillitsch dersek minimum 3 oyuncu daha gelecek.

grillitsch disinda orta sahaya 1, kanada 1 oyuncu (morutan gönderilmeyecekse) + forvete 1 oyuncu (gomis gönderilmeyecekse) ihtiyaci görüyorum.

kasada sonlara dogru para kaldiysa onur bulut, ozan kabak, kaan ayhan vs. sag bek veya stoper icin bazi oyuncular yoklanabilir ama omar gitmezse sag bek alinmaz, en fazla 1 stoper bulunur. metehan ve emin ikisi de kalacaksa stopere para gömme taraftari degilim.

4.macta hala ogulcan ve aytac'in oynadigini düsünürsek bir an önce gerekli takviyeleri bitirip kadroyu temizleyip adam akilli ilk 11 ve yedek kadro yazabilmemiz lazim. düsük profilli oyuncular potansiyelli yedekleri kötü gösteriyor.
okan hoca kendi ağzıyla

bir forvet daha + iki ortasaha + bir stoper + yerli isimler lazım dedi. En az 6

Galiba hareketli hizli dribblingci bir santrafor bakiyoruz dogru mu anladim. Bu Rusya'dan serbest kalan Jordan Larsson olabilir mi videolarda o tarz bi herif gibi duruyodu. Barcelona'nin salmayi dusundugu Braithwaite de olabilir aslinda kanatlarda da oynuyordu sanirim o adam

Keşke imkan olsa da Zaha’yı alabilsek. Dehşet kudurtucu ya Saraçoğlunda falan milleti çıldırtsın isterdim

on numara ve kanat yedeklemek için morutanı elde tutmakta fayda var.

aynı şekilde berkanında yanında eli ayağı düzgün 2 merkezle iş yapabileceğini düşünüyorum.

1 sene önce alanyadaki berkanla bizdekinin alakası yok. aynı şekilde ilk maçlarındaki morutanla şimdikinin de.

bu 2 oyuncu özgüvenini geri kazanırsa her türlü fayda sağlayabilir. özellikle oliviera - grillitsch merkez olacaksa berkan iki oyuncunun eksiğini kapatmak için iyi bir alternatif.

Galiba hareketli hizli dribblingci bir santrafor bakiyoruz dogru mu anladim. Bu Rusya'dan serbest kalan Jordan Larsson olabilir mi videolarda o tarz bi herif gibi duruyodu. Barcelona'nin salmayi dusundugu Braithwaite de olabilir aslinda kanatlarda da oynuyordu sanirim o adam
Sefere göre daha 9.5 diyebileceğimiz sprinter birine bakıyoruz gibi bencede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt