- 21 Haziran 2011
- 24.414
- 5.916
- 2.048
Girilis olmazsa alternatifi kim acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haber yav.kouame için tasıdımGüven yalçın nedir aga yahu delirtcekler insanı, hadi sallıyonuz da bu kadarda olmaz yahu,
VermezlerEmre kılınç + 1-2 m euro verip Berkay Özcanı alalım
okan hoca kendi ağzıylarodop, dubois ve seferovic disinda 4 oyuncu demisti. orta sahaya grillitsch dersek minimum 3 oyuncu daha gelecek.
grillitsch disinda orta sahaya 1, kanada 1 oyuncu (morutan gönderilmeyecekse) + forvete 1 oyuncu (gomis gönderilmeyecekse) ihtiyaci görüyorum.
kasada sonlara dogru para kaldiysa onur bulut, ozan kabak, kaan ayhan vs. sag bek veya stoper icin bazi oyuncular yoklanabilir ama omar gitmezse sag bek alinmaz, en fazla 1 stoper bulunur. metehan ve emin ikisi de kalacaksa stopere para gömme taraftari degilim.
4.macta hala ogulcan ve aytac'in oynadigini düsünürsek bir an önce gerekli takviyeleri bitirip kadroyu temizleyip adam akilli ilk 11 ve yedek kadro yazabilmemiz lazim. düsük profilli oyuncular potansiyelli yedekleri kötü gösteriyor.
boufalı mı djenepo yu mu istersinAaaa yarıngünlerdenkiev imiş
+Taylanı paket yaparızVermezler
Yalnız Emre bugün oynayan 21 futbolcu içinde iyilerdendi, zaten yedekler berbat ötesi, vereceksek taylan ömer oğulcn … falan bunları verelimEmre kılınç + 1-2 m euro verip Berkay Özcanı alalım
Boufala özel bi hayranlığım var ama djenepo da iyi perform verirse satılabilir bilemedim valla. Ama şampiyon olmak için boufal derimboufalı mı djenepo yu mu istersin
Sefere göre daha 9.5 diyebileceğimiz sprinter birine bakıyoruz gibi bencede.Galiba hareketli hizli dribblingci bir santrafor bakiyoruz dogru mu anladim. Bu Rusya'dan serbest kalan Jordan Larsson olabilir mi videolarda o tarz bi herif gibi duruyodu. Barcelona'nin salmayi dusundugu Braithwaite de olabilir aslinda kanatlarda da oynuyordu sanirim o adam
Başakşehir Ömeri oğulcanı falan napsın ki kabul etmezler. Emre orada iş yapabilir ama bizde olmuyor yani takasta kullanabilirizYalnız Emre bugün oynayan 21 futbolcu içinde iyilerdendi, zaten yedekler berbat ötesi, vereceksek taylan ömer oğulcn … falan bunları verelim