Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba hareketli hizli dribblingci bir santrafor bakiyoruz dogru mu anladim. Bu Rusya'dan serbest kalan Jordan Larsson olabilir mi videolarda o tarz bi herif gibi duruyodu. Barcelona'nin salmayi dusundugu Braithwaite de olabilir aslinda kanatlarda da oynuyordu sanirim o adam
Braithwaite santrafor arkası 2. forvet gibi de oynayabiliyor.

Galiba hareketli hizli dribblingci bir santrafor bakiyoruz dogru mu anladim. Bu Rusya'dan serbest kalan Jordan Larsson olabilir mi videolarda o tarz bi herif gibi duruyodu. Barcelona'nin salmayi dusundugu Braithwaite de olabilir aslinda kanatlarda da oynuyordu sanirim o adam
247 maç 73 gol 30 asist ilginç olabilir hem de isveç disiplini vardır

Katılıyorum Kerem+Yunus'un geçen seneki gol katkısı toplam 50 falan. Seferovic de saplayacaktır. Gözünüzün önüne Halil-Diagne-Momo'nun kaçırdıkları pozisyonlar gelsin, yerine Seferovic'i hayal edelim. 2-3 ekstra da Abdülkerim'den gelir. Tabii bir tane daha sağlam forvet lazım.

Ligin ilk devresi bittiğinde trabzonun arkasından ikinciydik diye hatırlıyorum xgde.
Tum sezonun tablosu

Screen Shot 2022-07-20 at 1.31.09 AM.png

Tam olarak aranan profil bu hocam

Bi ara 2-3 sene önce danilo barbosa ile ilgilenmiştik, kesin yine menajerler önermiştir.

sekidika
luyindama
boey
cicaldau

1 muslera
2 nelsson
3 aanholt
4 omar
5 oliveira
6 morutan
7 gomis
8 seferovic
9 dubois
10 grillitsch
11
12
13
14

omar ve gomis elde kalirsa 4 yabanci daha alabiliyoruz

emin bayramın elitliğinden ve özguveninden şüphem yok ama metehan bana duygusal geliyo biraz.bu cocuklara destek olacak mısınız yoksa kaan ayhan tecrubesi için gelmeli mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt