- 26 Kasım 2012
- 179.211
- 241.291
- 5.688
fiyatı da 15 lira zaten.1 haftada 5 kere yedim sanırım![]()
diabet tarifi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiyatı da 15 lira zaten.1 haftada 5 kere yedim sanırım![]()
niye adam hem sağ bek hem 6 numara hem stoper yedekliyor hem de yerliKaan Ayhan yazmayın artık rica ediyorum![]()
Nasıldı ortada Sergy mortuan ? maçı izleyemedim ben bugün yoğun geçti - bir değerlendirmeni alırım.morutanı niye berkan,cicaldau ve barısla oynattık yav?yazık değil mi cocuga?barıstan anca forvet olur gibi
bize gelmek için deli taklidi yapmış diye yorumladım44'de sakatlanıp çıktı. Bir şutu direkten döndü.
yav emin sakatlanınca 20 dk ekrana bakamadım ben.elimde degil.emin vs benim için herkesten önemli.Allahtan bişeyi yokmuşNasıldı ortada Sergy mortuan ? maçı izleyemedim ben bugün yoğun geçti - bir değerlendirmeni alırım.
yav emin sakatlanınca 20 dk ekrana bakamadım ben.elimde degil.emin vs benim için herkesten önemli.Allahtan bişeyi yokmuş
şu attıgı ve denedigi paslar yuzunden bile kalmalı
moskova macında kereme attıgı pası da bilyoruz reis.kafada problemiilki iyi . 2 ve 3 kötü . şahsi kanım
yav emin sakatlanınca 20 dk ekrana bakamadım ben.elimde degil.emin vs benim için herkesten önemli.Allahtan bişeyi yokmuş
şu attıgı ve denedigi paslar yuzunden bile kalmalı
macta yaptıklarıkoskoca 1 sezon boyunca adamı ortada izlemek istedim... 1 gün işim gücüm çıktı takip edemedim ,adam o gün ortada oynadı yav![]()
moskova macında kereme attıgı pası da bilyoruz reis.kafada problemi
evet bencede kötüler.morutanı bu forumda en cok begenen ve hayranı olan biri olarak ben bile bıraktım.ama kariyer sezonu önümüzdeki sezon.beni şaşırtmaz salernitana macında şov yapmasıo baya iyiydi bunlardan 1i iyi onu da biraz hızlı atmış 2.sini gereksiz havadan atmış 3. ztn kötü pas![]()
macta yaptıkları
salernitanayla maçımız mı var?evet bencede kötüler.morutanı bu forumda en cok begenen ve hayranı olan biri olarak ben bile bıraktım.ama kariyer sezonu önümüzdeki sezon.beni şaşırtmaz salernitana macında şov yapması
evet bencede kötüler.morutanı bu forumda en cok begenen ve hayranı olan biri olarak ben bile bıraktım.ama kariyer sezonu önümüzdeki sezon.beni şaşırtmaz salernitana macında şov yapması