Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harit bu sezon şampiyonluk yaşasa dahi,kariyer sezonu 2024 herifin

Nasıldı ortada Sergy mortuan ? maçı izleyemedim ben bugün yoğun geçti - bir değerlendirmeni alırım.
yav emin sakatlanınca 20 dk ekrana bakamadım ben.elimde degil.emin vs benim için herkesten önemli.Allahtan bişeyi yokmuş

şu attıgı ve denedigi paslar yuzunden bile kalmalı

morutan lincoln gibi bakmadan paslar deniyor woww:oops:

Feda olsun canım sana
Yeter ki gel kollarıma
Bırakma hiç ellerimi
Sıkı sıkı sarıl bana
Kurban olsun ablan sana

bülent ersoyun bir şarkı sözü

yav emin sakatlanınca 20 dk ekrana bakamadım ben.elimde degil.emin vs benim için herkesten önemli.Allahtan bişeyi yokmuş

şu attıgı ve denedigi paslar yuzunden bile kalmalı

koskoca 1 sezon boyunca adamı ortada izlemek istedim... 1 gün işim gücüm çıktı takip edemedim ,adam o gün ortada oynadı yav :D

Grilliş gelse bile kadromuz bir türlü içime sinmiyor.

Keremin iyi maçları çok iyi kötü maçları çok çok kötü, Yunus çok iyi işler çıkartıyor ileride ama oyun içi devamlılığında sıkıntı var bazen 10 dakika kayboluyor. İstikrar problemi en büyük sıkıntıları.

Bu 2 oyuncunun yanına topun değerini bilen tecrübeli birini almamız gerekirken Harit, Evander isimleri dolaşıyor

Hazırlık maçlarımız da çok vasattı, Okan hoca maçlara diri çıkmadığımız vurguladı, Kasımpaşa maçını hedef gösterdi.

Oyuncular o maçta gümbür gümbür bi oyun oynayıp kendilerini ispatlamalı

o baya iyiydi bunlardan 1i iyi onu da biraz hızlı atmış 2.sini gereksiz havadan atmış 3. ztn kötü pas 👨‍🏫
evet bencede kötüler.morutanı bu forumda en cok begenen ve hayranı olan biri olarak ben bile bıraktım.ama kariyer sezonu önümüzdeki sezon.beni şaşırtmaz salernitana macında şov yapması

macta yaptıkları

çocuk kötü değilde , mental oalrak ilk geldiği zamandan fark var bariz , biraz özgüven kırılamsı var. Yoksa yetenek olarak topa ilk dokunuş, kalça hareketiyle adam eksilme topla buluşmada falan öyle yetileri var - kolayda düşmüyor. ilk 11 olmasa bile müdahalee adamı olur ya mortuandan bana göre. kanat pozisyonunda sönük kalıyor - ortada daha aktifmiş gibi geldi iki yöne açık olduğu için.

özellikle kanatta çünkü içeri hareketlenmeleri vardı sezon içindeki maçlarda ama misal hep aynı çalımı dniyordu sola doğru vs.

he ama iyice futbol kafasında üstüne koysun için çok süre alacağı yere kiralayıp yunusvari performans artışı yaparsa aldığı sürede - o da daha büyük kazanç olabilir.

ben olsam efe akmanı 11 başlatırım sergio ile salernitana macında

evet bencede kötüler.morutanı bu forumda en cok begenen ve hayranı olan biri olarak ben bile bıraktım.ama kariyer sezonu önümüzdeki sezon.beni şaşırtmaz salernitana macında şov yapması
salernitanayla maçımız mı var?

botheim oynayacak he bize karşı...

Senin beğendiğin futbolcuları genelde ben de beğenirim ama bu Morutan konusunda tıpatıp zıtız.

Kiralık gittiği Anadolu takımında bile bir süre sonra ilk 11de şans bulamayacağını düşünüyorum, ha Twitter'da video döndürecek kadar bişeyler yapar goldür asisttir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt