Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo 3 macta yuzunden hoca gonderecek kadar gerizekalilar yonetmiyor kulubu cok sukur
98FD2F11-A443-4689-9B14-0740E897265B.webp

Bu yaz transfer dönemi için belirli demeçlerden kaynaklı transferlerin kamp-ön eleme maçına yetişeceği beklentisi oluştu, kaldı ki taraftarın böyle bir beklentisi haklı bir beklentidir, gayet eleştiri yapılabilir bu noktada ancak son celsede kulüp çıkarları söz konusu ise yönetim noktasında bu stratejiye saygı duyarım ben. Üstelik Angelino-Halil eklemeleri yapıldı ve İcardi yüksek ihtimalle bizim oyuncumuz. Bu yaz transfer döneminin nasıl noktalanacağına bakıyorum, Erden Timur ismine güvenip en son hamlelerin ne olacağını bekliyorum, kişisel olarak düşüncem bunlar.

Sadece elemeler yok ki, lig baslayacak ama forvet yok, kusura bakmayın da, Erden Timur değil Albayrak olsa linç edilmişti burada
Gayet basit aslında birinin niye linç edilip diğerinin edilmediği rtaş geçen seneden ötürü ve devre arasından ötürü güveniliyor erden beye halledecektir diye. Abdürrahime ise daha önce yapamadıkları nedeniyle güvenilmeyip linç ediliyordu.

muslera
boey nelson bardak anjelinyo
berkan mitso
zaniyola mertens kerem
bay
zalgiris 11i yüzde 99 bu olacak
orta saha cok sikintili
malesef
eger elenirsek ilersi icin de transfer cok zora girebilir

Bakambu noktasına almaya giden uçağın tekrar uçuşa elverişli onayını almasını mı bekliyoruz yoksa gönderebileceğimiz halihazırda başka bir uçak mı yok? Yani mantık bu iki soruyu sorduruyor ama ne olduğunu bilebilmek mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt