Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu noktasına almaya giden uçağın tekrar uçuşa elverişli onayını almasını mı bekliyoruz yoksa gönderebileceğimiz halihazırda bir uçak mı yok? Yani mantık bu iki soruyu sorduruyor ama ne olduğunu bilebilmek mümkün değil.
uçagım bizle alakası yokmuş. bakambu kendi kiralamış uçağı.

uçagım bizle alakası yokmuş. bakambu kendi kiralamış uçağı.
Pekala bu noktada biz devreye girip oyuncunun gelebilmesi için bir uçuş ayarlayabilmemiz gerekmez mi? Hemen gelip takım ile antrenmanlara başlaması bizim lehimize.

ne isaya ne musaya.
anlaşıldıgım gune kadar postlara ara veriyorum.

sa

Ekran görüntüsü 2021-08-22 095057.png

Yıldızlar topluluğuyuz şampiyon kadroyuz tek eksik solbekti en iyisi geldi,ıvır zıvır da olsa halil geldi icardi ve bakambu nerdeyse geldi sayılır bunun yanında gider gözüyle baktığımız nelson,boey ve zaniolo gibi 3 isim takımda kaldı

Ne doymak bilmez transfer fetişiniz varmış arkadaş bi sakin olun

Zaniolo-Rashica kıyaslaması benim için Alex-Hagi kıyaslamasıyla aynı şekildir.Rashica geçsin sağbek oynasın o zaman Sacha Boey'i sattıktan sonra.Benfica deplasmanında dakika 80'de karşı karşıya taca vurunca gelen pişmanlık hissini görür gibiyim.Premier ligde bütün bekler öttürdü Rashica'yı.İlla yani birilerini boklamak zorunda kalıcaz böyle bi şeyler söyleyebilmek için.
Rashica-Kerem-İcardi oynayalım da sonra Erol Bulut'un Caner orta açsın diğerleri kafa vursun taktiği gibi İcardi bir şeyler yapmadıkça gol atmayalım.Rashica'yı ben de beğenirim de ekstra bir özelliği yok kitlerlerse kendisini yakın markajda yada dengeli bir beke karşı oynarsa ki performansının düştüğü uzun bir zaman da oldu hiçbir şey yapamadı o zaman hucüm opsiyonumuz kalmaz ki Sacha Boey mesela adım attırmaz Rashica'yla oynasa , CL'ye gidince Ziya Erdal'a karşı oynamayacak.
Renktas içimden geçenleri yazmışsın tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt