Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldızlar topluluğuyuz şampiyon kadroyuz tek eksik solbekti en iyisi geldi,ıvır zıvır da olsa halil geldi icardi ve bakambu nerdeyse geldi sayılır bunun yanında gider gözüyle baktığımız nelson,boey ve zaniolo gibi 3 isim takımda kaldı

Ne doymak bilmez transfer fetişiniz varmış arkadaş bi sakin olun
bakambu ve icardi piyasada yok
rashica gundemde yok
ortasahada torreira dışında guvenilir adam yok
zaniolo nelsson bir anda gitse yerine adam yok
ilk 11 icin muslera, angelino, bardakcı, boey, torreira, kerem dısında kim oynayacak muamma

Cedric Bakambu'ya hayır demem ama Jean Pierre Nsame'yi isterim demiştim.Cedric Bakambu'nun bekletilmesinin nedeni belki de bu transferden 1 olumlu geri dönüş almamızdır..

Erden Timur:Bakambu ve çulübüne çok teşekkür ediyirum bizi çok iyi ağırladilar.

Zalgiris maçlarının geçmesini bekleyeceğiz yapacak bir şey yok muhtemelen ağustosun ikinci haftasından sonra 2-3 transfer yaparız . İcardi o zamana kadar takıma katılsa bari

yedek kaleci (yerli)
2 orta saha (kerem ve x)
1 kanat
1 forvet arkasi
2 forvet (icardi-bakambu)

7 transfer.

+30m teklif gelirse o sebepten dolayı sıcak bakarım. Iyi oyuncu ama oynanan topa adapte olana kadar epey sürer
ben 433'te çok ciddi seviyede skor katkısı yapacağını düşünüyorum ki yine 4231de de aynı şekilde yapar ama oyun içi verimi düşer , kondisyon sorunu vs yaşar elbette ama tabii çıkış maddesini öderlerse zaten hem söz hakkımız olmaz hem ben de isterim zaten o paraları ama tabii o zaman da 15m falan basıp sağlam bir wonderkid almamızı da isterdim.

Bu geceye kadar kap gelmezse hayri abeyle ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt