- 11 Haziran 2015
- 39.658
- 28.126
- 2.193
sözleşmesini uzattıİçimden bi his rabiot gelecek diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözleşmesini uzattıİçimden bi his rabiot gelecek diyor
Evet genelde kötü anadolu kalecisi şu an övülen bir çok kişiye neler dendi
hocam o kadar da değilKötü hali bile Uğurcan ile kıyaslanmaz. İcardi - Umut Nayır kadar bir seviye farkı var arada
hocam o kadar da değil
Nelson'u ne yapsın Napoli. Ne kadar bonservis vereceğimizden ziyade Zielinski gelir mi diye düşünmek lazım. ET alıyor bir şekil. Zielinski fırsat olursa olur. Lazio da pusuda. Zor transfer.aynı olmaz ama sözleşme uzatmayı kabul etti mi acaba zielinski 1-2 güne belli olur durumu. kendisini ikna edebilirsek eğer süreci biraz uzatıp napoli tarafını da ikna edebiliriz sanki.
nelsson'u düşünür mü acaba napoli
stoper transferi yapacak napoliNelson'u ne yapsın Napoli. Ne kadar bonservis vereceğimizden ziyade Zielinski gelir mi diye düşünmek lazım. ET alıyor bir şekil. Zielinski fırsat olursa olur. Lazio da pusuda. Zor transfer.
IzlemeSports digitalenin sadece IFB programina, dort gozle bekliyorum.
Murat zorlu ve Alp eralpin aglayaslarina ve yuz ifadelerine, gormek istiyorum
puhahaahha
Rashitayı fb alsın ama onların bir işine yaramaz ki, üst düzey oyuncu lazım ofansif onlaraBir çalımda Rashica'dan yiyecekler istedikleri parayı versinler Zaha'ya bile tonla para verdiler kabul etmeyip bize geldi oyuncu kararı önemli Florya suyunu içmiş biri bizdeki ortamı gördükten sonra fenere gitmez.
uğurcanın şampiyonluğa oynayan bir takımda fark yaratabildiğini gördük ben o sezonki performansı alabileceğimizi düşünüyorumİcardi'yi Baros yapalım o zamanAma Uğurcan hala Umut Nayır