Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA - Romain Saiss: "Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarla veya takım arkadaşlarımla ilgisi yok. Sorun Şenol Güneş" (Foot Mercato)
1690199815706.webp

2000 yilinda kopup gitme sansimiz gelmisken degerlendirememistik. Bu sene sampiyon olup cl ceyrekbfinal ya da avrupa kupasi yari final ve ustunde bu sansi yarilamis oluruz. Olan Erden Timur'a olur tabi. Kendisine sunubniye milana, Atleticoya kaptirdin diye kizmaya baslayacak taraftar. Fener vs soz konusu olmayacagindan.
Aig diye bir şirket mi ne vardı ondan sonra ekonomik çöküş yaşadık.

Bu Zielinski Guendouziye gore daha ofansif değil mi? Biz Torreiranın yanına Dos mu alacağız? Dikine oynayacak Os mu alacağız?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ali Naci Küçük: "Erden Timur, Szymanski transferi sonrası Fenerbahçe'ye bir gol atmak istedi. Zaha'nın abisiyle görüştü. Olumlu yanıt aldı ve Erden Timur, özel uçağı hazırlattı, Okan Buruk'u da yanına alıp Londra'ya gitti. Futbolcuyla kendisi görüştü. Zaha ile Erden Timur'un görüşmesi 2 saat, Okan Buruk ile Zaha'nın görüşmesi 15 dakika sürmüş. Erden Timur, çok net bir proje, hedef ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde şov yapmak istediğini, Avrupa'da kupa kazanmak istediğini ve Zaha'nın da bu hedef doğrultusunda en önemli hamle olacağını çok açık bir şekilde futbolcuya anlatmış."
Yav ANK ne boş herifsin sen ya, symansky kim yav.. 10m bonservisi çöpe atacaktık sanki. Bok gibi topçu, menajerlik şirketi bile yalanladı hakkımızda yazılan ilgiyi

uğurcanın şampiyonluğa oynayan bir takımda fark yaratabildiğini gördük ben o sezonki performansı alabileceğimizi düşünüyorum

Alınmasını ben de isterim makul fiyatla ama bu yerli oluşu nedeniyle olur. Yabancı sınırı olmasa 1. kaleci olacak seviyede olduğunu düşünmüyorum.

SON DAKİKA - Romain Saiss: "Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarla veya takım arkadaşlarımla ilgisi yok. Sorun Şenol Güneş" (Foot Mercato)
Bu jk'lilerde salak gibi Şenol'un istediği oyuncular alınsın diye saçma bir işe girdiler. Şenol'a ilk döneminde transferleri yapan Torunoğulları'ydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt