- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
@Enis Savar ankara pizza il forno,genelde papa john's
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halil Zaha ve Icardiden bir seyler ögrense keske
SON DAKİKA - Romain Saiss: "Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarla veya takım arkadaşlarımla ilgisi yok. Sorun Şenol Güneş" (Foot Mercato)
SON DAKİKA - Romain Saiss: "Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarla veya takım arkadaşlarımla ilgisi yok. Sorun Şenol Güneş" (Foot Mercato)

Aig diye bir şirket mi ne vardı ondan sonra ekonomik çöküş yaşadık.2000 yilinda kopup gitme sansimiz gelmisken degerlendirememistik. Bu sene sampiyon olup cl ceyrekbfinal ya da avrupa kupasi yari final ve ustunde bu sansi yarilamis oluruz. Olan Erden Timur'a olur tabi. Kendisine sunubniye milana, Atleticoya kaptirdin diye kizmaya baslayacak taraftar. Fener vs soz konusu olmayacagindan.
Oyuncumuz hakkinda böyle konusmani hiç dogru bulmuyorum açikcasiDünya umurunda mı ya onun? Bomboş topçu..
Nelsson'u ne yapsın dedim zaten. Atletik stoper alıyor onlar hepstoper transferi yapacak napoli
Yav ANK ne boş herifsin sen ya, symansky kim yav.. 10m bonservisi çöpe atacaktık sanki. Bok gibi topçu, menajerlik şirketi bile yalanladı hakkımızda yazılan ilgiyiAli Naci Küçük: "Erden Timur, Szymanski transferi sonrası Fenerbahçe'ye bir gol atmak istedi. Zaha'nın abisiyle görüştü. Olumlu yanıt aldı ve Erden Timur, özel uçağı hazırlattı, Okan Buruk'u da yanına alıp Londra'ya gitti. Futbolcuyla kendisi görüştü. Zaha ile Erden Timur'un görüşmesi 2 saat, Okan Buruk ile Zaha'nın görüşmesi 15 dakika sürmüş. Erden Timur, çok net bir proje, hedef ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde şov yapmak istediğini, Avrupa'da kupa kazanmak istediğini ve Zaha'nın da bu hedef doğrultusunda en önemli hamle olacağını çok açık bir şekilde futbolcuya anlatmış."
uğurcanın şampiyonluğa oynayan bir takımda fark yaratabildiğini gördük ben o sezonki performansı alabileceğimizi düşünüyorum
Halil burda kucumseniyor ama umutlu olduğum oyunculardan bir tanesi yetenek kesinlikle var üzerine koyarsa yerli kuralinda zaman zaman bizi çok rahatlatır.Halil Zaha ve Icardiden bir seyler ögrense keske
Saiss soru sormuştur taktik sormuştur bu da kanaryalar sürüyle kargalar yalnız uçar demiştirNe saçmaladı acaba adama çok merak ettim şimdi![]()
Nelsson'u ne yapsın dedim zaten. Atletik stoper alıyor onlar hep
Bu jk'lilerde salak gibi Şenol'un istediği oyuncular alınsın diye saçma bir işe girdiler. Şenol'a ilk döneminde transferleri yapan Torunoğulları'ydı.SON DAKİKA - Romain Saiss: "Beşiktaş'tan ayrılma kararımın kulüple, taraftarla veya takım arkadaşlarımla ilgisi yok. Sorun Şenol Güneş" (Foot Mercato)