Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forveti Mauro İcardi olanlara iyi geceler dilerim..
F1lRZlOWwAAoTkR

İsim senden beklemiyorum zaten de işte merak ettim kim olabilir İngiltere'den diye... Topçunun geleceği yer İngiltere olunca insan ufak da olsa bir heyecan yapıyor :)
Bende aynı şekilde sabırsızım bir an önce takımın tamamen oturmasını ve önümüze bakıp keyfini sürmeyi istiyorum ama her dönem böyle oluyor maalesef, şu ana kadar Angelino dışında elle tutulur bir transferimiz yok. Dönenlerde tırt olunca.

bakambu sibel dizisi gibi yemin ederim,gına geldi.hakan ural eksik bir tek

Normalde levente kolpalama derdim ama bugün e.timur icardi için özel uçak ayarlamıştık dedi ve kendisini temize çıkardı

O yüzden melikşah kolpacısıyla aynı kefeye koyamayız

Geçen sezon başı Gomise borcluyuz yoksa hocanin ipini cekerlerdi ilk haftalardan son dk golleri olmasa. Takimi koruyoruz ama bizim zaten yıllardır tek sorunumuz yakaladigimizi atma oranimizin düşük olması.

İcardinin özel olayi şanssızlık oldu yoksa icardi suan antrenmanlara çıkıyor olsa kimse korkmazdi.

Ek olarak belirtmek isterim İcardi'ye yükleme yapilacak geldiğinde o yuzden ilk 4-5 hafta ben performans beklemiyorum kendisinden. Geç geldiği için katki vermeye başlaması da geç olacaktır.

Rakibi bozacak Rashica tarzı bir kanadimiz da yok mesela şuan. O yüzden üretkenlik de zayıflayabilir. Orta sahadaki sakatlik durumları ve belirsizlik de ortadayken herşey mükemmelmis gibi konuşamayiz.

Geçen sene rekor puanin bir sebebi de deprem. Bu sene havadan gelecek Bay haftası puanlari olmayacak. Sezonun sonunda her maçın ne kadar önemli olduğunu gördük. Ligin ilk haftalarinda olasi puan kayiplarini yasamazsak ilerde hep bize avantaj olur.

Saygilar renktas uzun bir yazi oldu kusura bakma

Evet Icardi-Rashica eksikliği kısmen problem yaratacaktır ama geçen sene başındaki 11'lerle kıyaslama yapmamak lazım. İlk maçın 11'inde PVA-Emre Akbaba-Seferovic-Yunus var. Sonradan da Taylan'la Emre Kılınç girmiş. Umalım iyi hazırlanıyor gibi duran Zaniolo sezona hızlı girer, orta sahalarımız oynayacak seviyeye gelir ön elemede, Bakambu da gelirse sabrederiz Icardi-Rashica gelip formunu bulana kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt