Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Forveti Mauro İcardi olanlara iyi geceler dilerim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aynı şekilde sabırsızım bir an önce takımın tamamen oturmasını ve önümüze bakıp keyfini sürmeyi istiyorum ama her dönem böyle oluyor maalesef, şu ana kadar Angelino dışında elle tutulur bir transferimiz yok. Dönenlerde tırt olunca.İsim senden beklemiyorum zaten de işte merak ettim kim olabilir İngiltere'den diye... Topçunun geleceği yer İngiltere olunca insan ufak da olsa bir heyecan yapıyor![]()
Sami döndü döneli işler kesat
Keşke yine banlansa
Forveti Mauro İcardi olanlara iyi geceler dilerim..
![]()
Ahmet burdayken transfer söz konusu değildir.Sami döndü döneli işler kesat
Keşke yine banlansa
Antrenman olayı biraz garip senelerce antrenmanlarda şov yapan isimlerin sahada hiçbir şey yapmadığına şahit olduk.
bakambu sibel dizisi gibi yemin ederim,gına geldi.hakan ural eksik bir tek
?gidem kahve yapam ay ay ayayaaaaaay
rüyamda fabrizioya erotic film yolluyodum niyeyse.acaba bu transfere mi işaret
diziyi de unuttuk ya,guzel gırgırdı.baska bi dizi bakayım öyle. kenan dogulunun dizsine sararım belkipilot hakan ural olabilir
Geçen sezon başı Gomise borcluyuz yoksa hocanin ipini cekerlerdi ilk haftalardan son dk golleri olmasa. Takimi koruyoruz ama bizim zaten yıllardır tek sorunumuz yakaladigimizi atma oranimizin düşük olması.
İcardinin özel olayi şanssızlık oldu yoksa icardi suan antrenmanlara çıkıyor olsa kimse korkmazdi.
Ek olarak belirtmek isterim İcardi'ye yükleme yapilacak geldiğinde o yuzden ilk 4-5 hafta ben performans beklemiyorum kendisinden. Geç geldiği için katki vermeye başlaması da geç olacaktır.
Rakibi bozacak Rashica tarzı bir kanadimiz da yok mesela şuan. O yüzden üretkenlik de zayıflayabilir. Orta sahadaki sakatlik durumları ve belirsizlik de ortadayken herşey mükemmelmis gibi konuşamayiz.
Geçen sene rekor puanin bir sebebi de deprem. Bu sene havadan gelecek Bay haftası puanlari olmayacak. Sezonun sonunda her maçın ne kadar önemli olduğunu gördük. Ligin ilk haftalarinda olasi puan kayiplarini yasamazsak ilerde hep bize avantaj olur.
Saygilar renktas uzun bir yazi oldu kusura bakma