Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kamada çok iyi topçu ama yıllık 4ler 5ler verilecek bi adam değil.Yıllık 4-5 verdiğin adamın tek başına maç çözmesi lazım Kamada çok iyi bi takım oyuncusu daha fazlası değil.Rashicanın ofansif orta saha versiyonu gibi düşünün.
Yerine adam alsan en az 15 bonservis vereceksin. 2.5 maas versen totalde 25 olur 4 senede.

kerem fred paredes

sizce bu kadar tantana edilecek isimler mi

unutma sen bizi lazioda bir kata
amalfide bir yata
nokia 3200 bir model cep telefonuna ulan
evet sampiyonlar liginde direkt gidiyorlar
biz direkt gitmesekte ön eleme oynayacagız aslan gibi delikanlı gibi
Yüreğimiz var paredes bizi sen ciğeri beş para bir
faşiste sattın onun için
Git Git Git

Icardi ve Bakambu'dan sonra Rashica-Kamada-Mbappe-Goretzka ile transferi kapatırız diye düşünüyorum.

Paredesin geleceğini düşünüyorum

🤣 Max'lar737 Kemal'im. Boeing 737 Max. Bir yazılım sorunu vardı çözdüler. 747' ler efsanevi Jumbo Jetler. Boeing 747 . İlk 1971 de uçmaya başladı. Üretimi bitti. 737'ler güzel uçaklar. Ama ben Airbus 321' leri daha çok severim.

Latin Hatun konusunda olduğu kadar olmasa da uçaklar konusunda da fena değilim demi?
Dogru Abi ever sorunlu olan uçak 737 Max idi yanlis bende.

Adam hem Latin kari hem de uçak uzmani yaw 🤣

ben adidas ve nb tercih ederim

ama nike da kalsa diğerleri de olsa yapılması gereken nikeın bize 10 yıldır uyguladığı muameleden kaçınmak gerekir

resmen en ufak tercihimize saygı duymuyorlar

amatör tasarımcılar kadar kafa yormuyor herifler

kulüp yeni sözleşmede gücünü biraz artırmalı
Valla Emre, kimle anlaşırsan anlaş 10 yıl düzenli şekilde iyi forma yapamazlar. Ben açıkçası başarısızlar demem. Orta karar bir forma setimiz var on yılı baz alırsak. Çok çok iyi formalar var, çok çok kötüler de var. Öznel bir mesele bu tabi orası ayrı. Kulübün işe karışması şöyle olabilir; parçalı tam parçalı olacak dersin. Salak taraftar da çıkıp her sene aynı der, bu da işin başka boyutu. İç saha formasında çok küçük oynamalar olmalı zira kulübün karakterini yansıtmalı iç saha forması. Diğer formaların da renkleri üzerine öneriler yapılır. Tasarım ekibi de o çerçevede çalışır. Atıyorum beyaz renk forma yapılacaksa en azından kulübün renkleri detaylarda olmalı falan dersin, bu seneki beyaz dümdüz kepazelik.

Ne yalan söyliyim Fred beni hiç heyecanlandırmıyor, hiç yani... Hiç de öyle orta sahaya seviye atlatırmış falan gibi gelmiyor. Aidiyet duygusu gösterecek biri değil bence, Florya'nın suyu falan bile sökmez sanki buna. Arabistan Ligi'ne giden topçu mantalitesiyle gelecek gibi hissediyorum, sadece Avrupa maçlarında kasarsa kasar...

Ne yalan söyliyim Fred beni hiç heyecanlandırmıyor, hiç yani... Hiç de öyle orta sahaya seviye atlatırmış falan gibi gelmiyor. Aidiyet duygusu gösterecek biri değil bence, Florya'nın suyu falan bile sökmez sanki buna. Arabistan Ligi'ne giden topçu mantalitesiyle gelecek gibi hissediyorum, sadece Avrupa maçlarında kasarsa kasar...
Fred show yapar gelirse hocam

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ama karakter testi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt