- 19 Mart 2014
- 29.511
- 30.946
- 2.718
Mbappe to Gala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En iyi latin karılar hangi ülkeden çıkar abi
Ben bir latina ile evliyim ama açık ara Kolombiya’dır bu sorunun cevabı![]()
Yerine adam alsan en az 15 bonservis vereceksin. 2.5 maas versen totalde 25 olur 4 senede.Kamada çok iyi topçu ama yıllık 4ler 5ler verilecek bi adam değil.Yıllık 4-5 verdiğin adamın tek başına maç çözmesi lazım Kamada çok iyi bi takım oyuncusu daha fazlası değil.Rashicanın ofansif orta saha versiyonu gibi düşünün.
kerem fred paredes
sizce bu kadar tantana edilecek isimler mi
Sence renkdas ?
Kerem neyse de fred ve parades için tantana edene niye ediyorsun demem şahsen yav.kerem fred paredes
sizce bu kadar tantana edilecek isimler mi
Yengeyi şöyle görmek mutlu ediyor.
Dogru Abi ever sorunlu olan uçak 737 Max idi yanlis bende.Max'lar737 Kemal'im. Boeing 737 Max. Bir yazılım sorunu vardı çözdüler. 747' ler efsanevi Jumbo Jetler. Boeing 747 . İlk 1971 de uçmaya başladı. Üretimi bitti. 737'ler güzel uçaklar. Ama ben Airbus 321' leri daha çok severim.
Latin Hatun konusunda olduğu kadar olmasa da uçaklar konusunda da fena değilim demi?
Valla Emre, kimle anlaşırsan anlaş 10 yıl düzenli şekilde iyi forma yapamazlar. Ben açıkçası başarısızlar demem. Orta karar bir forma setimiz var on yılı baz alırsak. Çok çok iyi formalar var, çok çok kötüler de var. Öznel bir mesele bu tabi orası ayrı. Kulübün işe karışması şöyle olabilir; parçalı tam parçalı olacak dersin. Salak taraftar da çıkıp her sene aynı der, bu da işin başka boyutu. İç saha formasında çok küçük oynamalar olmalı zira kulübün karakterini yansıtmalı iç saha forması. Diğer formaların da renkleri üzerine öneriler yapılır. Tasarım ekibi de o çerçevede çalışır. Atıyorum beyaz renk forma yapılacaksa en azından kulübün renkleri detaylarda olmalı falan dersin, bu seneki beyaz dümdüz kepazelik.ben adidas ve nb tercih ederim
ama nike da kalsa diğerleri de olsa yapılması gereken nikeın bize 10 yıldır uyguladığı muameleden kaçınmak gerekir
resmen en ufak tercihimize saygı duymuyorlar
amatör tasarımcılar kadar kafa yormuyor herifler
kulüp yeni sözleşmede gücünü biraz artırmalı
Fred show yapar gelirse hocamNe yalan söyliyim Fred beni hiç heyecanlandırmıyor, hiç yani... Hiç de öyle orta sahaya seviye atlatırmış falan gibi gelmiyor. Aidiyet duygusu gösterecek biri değil bence, Florya'nın suyu falan bile sökmez sanki buna. Arabistan Ligi'ne giden topçu mantalitesiyle gelecek gibi hissediyorum, sadece Avrupa maçlarında kasarsa kasar...
Ne yalan söyliyim Fred beni hiç heyecanlandırmıyor, hiç yani... Hiç de öyle orta sahaya seviye atlatırmış falan gibi gelmiyor. Aidiyet duygusu gösterecek biri değil bence, Florya'nın suyu falan bile sökmez sanki buna. Arabistan Ligi'ne giden topçu mantalitesiyle gelecek gibi hissediyorum, sadece Avrupa maçlarında kasarsa kasar...
Oraya gide gele uçakları da çözmüş heralDogru Abi ever sorunlu olan uçak 737 Max idi yanlis bende.
Adam hem Latin kari hem de uçak uzmani yaw![]()