Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam parçalıdan kasıt tam olarak ne? Öyle bir takıntım olmadığı için ben onu hiç öğrenemedim?
Bu konu ile ilgili özellikle formalar konusunda oldukça bilinir bir oluşumun açıklamasını paylaşmam uygun olur sanırım.

Paylaşmış olduğum PDF linkinin 6.sayfasında tam parçalı formanın tanımı ve nasıl olması gerektiği ile ilgili örnek resimleri bulabilirsiniz :hat:

fred için konuşulan 8+ bonservis ve yıllık yaklaşık 3 milyondan 4 yıl sözleşme

yaklaşık 20 milyonluk maliyet

yaş 30

paramız yoksa bu daha kötü bir yatırım olmaz mı

zaniolo gibi düşmüş ya da sneijder gibi kulübü maaştan kurtulmak isteyen veya torreira gibi fırsatlarla nelsson gibi birini denk getirmek daha iyi olabilir
fred'e 8 vermeyiz bence tabi zaniolo gibi biri olursa müthiş şans olur ama görünürde benim bildiğim bir felix var kulübüyle sorunlu ama oda bizim alabileceğimiz bir adam değil ancak avrupa da dönem bittiğinde kiralayabiliriz. Nelsson gibi scout olayını bilmiyorum net bir isim bakıyorlar sanırım oraya.

yaş 30

zaniolo gibi düşmüş ya da sneijder gibi kulübü maaştan kurtulmak isteyen veya torreira gibi fırsatlarla nelsson gibi birini denk getirmek daha iyi olabilir

Fred'e 3-4m bonservisle bile sıcak bakmıyorum, 100 taksitle bile olsa 8m Euro bonservis verirsek kötü transfer sayarım o derece... Fred'e verecek 8m'un varsa, 10+ bonuslar falan daha genç oyuncuya ver, maaşı da 1m az olur zaten... İlle vardır Fred kadar performans verecek 23-28 yaş arası bir oyuncu...

Az önce böyle bir açıklama yapmış idim, aslında yorumum kalite yada detay kısımlarından ziyade tam parçalı konsepti.
Klasik forma parçalı olsun diyenleri anlıyorum ama ben değişik değişik formaların yapılmasını güzel buluyorum.

Mesela Fenerli olsam her sene forma almam, hep çubuklu hep çubuklu. Küçük dokunuşlar dışında hep aynı forma.

Biraz Real'in düz beyaz forması gibi. Real taraftarı olsam hayatta her sene para verip almam hep aynı formayı.

yaş 30

parası olmayan biri için en kotu yatırım kumar oynamaktır

Klasik forma parçalı olsun diyenleri anlıyorum ama ben değişik değişik formaların yapılmasını güzel buluyorum.

Mesela Fenerli olsam her sene forma almam, hep çubuklu hep çubuklu. Küçük dokunuşlar dışında hep aynı forma.

Biraz Real'in düz beyaz forması gibi. Real taraftarı olsam hayatta her sene para verip almam hep aynı formayı.
Bu konu ortak bir mutabakat sağlanmasının çok zor olduğu bir konu, zevkler ve renkler diyelim, yoruma tamamen saygı duyuyorum:hat:

yaş 30

Dikkat eden var mı satılabilecek bir tane bile oyuncu adı geçmiyor. 2 seneye elde var 0 olacak

Bu konu ile ilgili özellikle formalar konusunda oldukça bilinir bir oluşumun açıklamasını paylaşmam uygun olur sanırım.

Paylaşmış olduğum PDF linkinin 6.sayfasında tam parçalı formanın tanımı ve nasıl olması gerektiği ile ilgili örnek resimleri bulabilirsiniz :hat:

İyi de arkanın üst kısmını zaten parçalı yapmak yasak bildiğim kadarıyla, düz istiyorlar numaranın olduğu kısmı. O zaman ön tarafı 4'e böldün mü (yani kolları da göğüsün o tarafıyla ters renk yaptın mı) tam parçalıdır artık benim gözümde. Yakasında, kol ucunda, eteğinde, hatta omuzunda ufak detaylar olması da bozmaz yani bence bunu...

Ayrıca her sene tam parçalıyı anayasa gibi aynen istemek bana saçma geliyor. Parçalı mutlaka olsun ama tasarımı değişebilsin bence. Az önce de dedim; 1 sene çok ufak dokonuşlarla klasik bir parçalı, sonraki sene baya radikal tasarımlı çok değişik bir parçalı (atıyorum 2007-2008 gibi), sonraki sene yeniden klasik parçalı gibi gitse herkes memnun olsa olmaz mı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt