Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarihimizin en pahalı transferi olacak adamın gelmeme durumu var ama ne hikmetse erden beyin aklına uçağa atlayıp arjantin'e gidip durumu yerinde tespit etmek gelmiyor.

bu sağlık sorunu altında bir yalan çıkıp icardi'nin başka bir yere transfer durumu olursa olacakları tahmin bile edemiyorum yönetim açısından.

tarihimizin en pahalı transferi olacak adamın gelmeme durumu var ama ne hikmetse erden beyin aklına uçağa atlayıp arjantin'e gidip durumu yerinde tespit etmek gelmiyor.

bu sağlık sorunu altında bir yalan çıkıp icardi'nin başka bir yere transfer durumu olursa olacakları tahmin edemiyorum yönetim açısından.
azcık saçmalamışsın Arif

Tekrar ediyorum: Yönetimimizin defalarca açıklama yaptığı bir konuda insanların hala 'gelir mi gelmez mi, gelmezse şöyle olur' gibi mesajları konuda yasaklanmalı. Haluk ile Gökhan'ı Tier 2 yapan yönetim neredesiniz?

bu sağlık sorunu altında bir yalan çıkıp icardi'nin başka bir yere transfer durumu olursa olacakları tahmin bile edemiyorum yönetim açısından.
1690016362080.webp

ne yapacak arjantinin acıbademlerini gezip wandanın sağlık kayıtlarını mı talep edecek adam

adam bir de fb macindan beri antrenman yapmadi büyük ihtimal
yükleme falan derken 2 ay sürecek hazir olmasi
ins kendisini evde calisma yapiyordur yoksa isimiz yas
cok kirilgan olur

Iyi ki halili almışız. Belli ki yeni sezonda ekibimizin forvet rotasyonu halil+lazbappe olacak.

neyse icardi'nin durumu gelecek hafta cuma gününe kadar belli olur. eğer haftaya da gelmezse yönetim başka alternatif çözümlere bakmalı geç olmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt