- 15 Eylül 2009
- 65.286
- 11.725
- 2.993
Let's agree to disagree.
pardon hocam benim ingilizcem bu kadarina yetmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Let's agree to disagree.
Diyorum ki mevzuyu uzatmayalım. Ben senin dediklerine katılmıyorum, sen de benim dediklerime katılmıyorsun. Konuyu burada bırakıp daha ileri gitmeyelimpardon hocam benim ingilizcem bu kadarina yetmiyor
azcık saçmalamışsın Ariftarihimizin en pahalı transferi olacak adamın gelmeme durumu var ama ne hikmetse erden beyin aklına uçağa atlayıp arjantin'e gidip durumu yerinde tespit etmek gelmiyor.
bu sağlık sorunu altında bir yalan çıkıp icardi'nin başka bir yere transfer durumu olursa olacakları tahmin edemiyorum yönetim açısından.
umarım öyledir zira bu durum çok uzadı.azcık saçmalamışsın Arif
tarihimizin en pahalı transferi olacak adamın gelmeme durumu var ama ne hikmetse erden beyin aklına uçağa atlayıp arjantin'e gidip durumu yerinde tespit etmek gelmiyor.
bu sağlık sorunu altında bir yalan çıkıp icardi'nin başka bir yere transfer durumu olursa olacakları tahmin bile edemiyorum yönetim açısından.
tarihimizin en pahalı transferi olacak adamın gelmeme durumu var ama ne hikmetse erden beyin aklına uçağa atlayıp arjantin'e gidip durumu yerinde tespit etmek gelmiyor.
bu sağlık sorunu altında bir yalan çıkıp icardi'nin başka bir yere transfer durumu olursa olacakları tahmin bile edemiyorum yönetim açısından.
sonuç kötü çıkarsa mutlu olursun yalan söylemedikleri içinumarım öyledir zira bu durum çok uzadı.
drift attırıyor musunÇocuklara uygulamalı trafik eğitimi güneşin altında
Let's agree to disagree.