Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi günler arkadaşlar,

Bahsetmeleri gördüm 😂 ne yapalım bahtsızız maalesef bi yedek forvet indircez uçak bozuluyor ben anlamadım. Bi uçağın bozulmadığı kalmıştı o da oldu tam oldu. 😂

Var birinde bi cenabetlik de çözemedim. 😂

Bu arada sizin neyinize yav icardi, zaniolo, angelino falan.
Ankaragücünden orta sahaya 6 milyona diack, 2 milyon bonservisle umut nayır, as forvet de bakambu, solbekte de çürümüş bir futbolcu bulurduk elbet.
Ha birde çine gidip elimize alıp geri dönmemiz lazım.
Albayrak severim kendisini naif insanlara olumsuzluk asla besleyemem zaten de abartmayın.
pegasus ile fly emirates karşılaştırması yapmayın.

İyi günler arkadaşlar,

Bahsetmeleri gördüm 😂 ne yapalım bahtsızız maalesef bi yedek forvet indircez uçak bozuluyor ben anlamadım. Bi uçağın bozulmadığı kalmıştı o da oldu tam oldu. 😂

3407.webp

bakambu ve icardi piyasada yok
rashica gundemde yok
ortasahada torreira dışında guvenilir adam yok
zaniolo nelsson bir anda gitse yerine adam yok
ilk 11 icin muslera, angelino, bardakcı, boey, torreira, kerem dısında kim oynayacak muamma
Ya zalgirisle ligin ilk birkaç maçını muslera,boey,nelson,apo,angelino,toreira,sergio,zani,kerem,mertens,bakambu,barış berkan gibi isimlerle geçemiyosan hiç geçme zaten kadroya bak bi tek belinghamla mbappe eksik

Şuan yangınlık bi durum yok bak mesela murhanda tuzağa düşmüş hemen kerem demirbay daha gelmedi diye onu eksik olarak nitelendirmiş

Toreira,8,berkan,sergio rotasyon bu olur kereme ihtiyaç yok ama öyle bir duruma gelmişki millet ismi çıkıpta gelmeyen adamı eksik olarak nitelendiriyor,kerem ismi hiç geçmese oraya 1 isim beklerdi herkes ama kerem ismi geçip daha alınmayınca eksik 2 oluyo birden nasıl oluyosa :)

Ya zalgirisle ligin ilk birkaç maçını muslera,boey,nelson,apo,angelino,toreira,sergio,zani,kerem,mertens,bakambu,barış berkan gibi isimlerle geçemiyosan hiç geçme zaten kadroya bak bi tek belinghamla mbappe eksik

Şuan yangınlık bi durum yok bak mesela murhanda tuzağa düşmüş hemen kerem demirbay daha gelmedi diye onu eksik olarak nitelendirmiş

Toreira,8,berkan,sergio rotasyon bu olur kereme ihtiyaç yok ama öyle bir duruma gelmişki millet ismi çıkıpta gelmeyen adamı eksik olarak nitelendiriyor,kerem ismi hiç geçmese oraya 1 isim beklerdi herkes ama kerem ismi geçip daha alınmayınca eksik 2 oluyo birden nasıl oluyosa :)
zalgiris cıktıgı icin sanslıyız. m city falan ciksaydi gorurduk ebemizin seyini.

İyi günler arkadaşlar,

Kalkin hamama gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt