- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Miço yerine bir adam.yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır, Mertens geçen sezonki Mata kadar oynayacak belli ki adamın şut çekecek gücü kalmamış.Miço yerine bir adam.yeterli
Kahvehanede maç izleyen tipler foruma doluşmuş maalesef. Rashica cidden bunları ayıklayabilmek için turnusol. Forumda kaliteli postlar atan çoğu insanın Rashica konusunda mutabık oluşu kesinlikle tesadüf değil.Ne anlatiyon sen yaw adami koca sezon izledik begeniyoruz sanki hic bilmedigimiz biri de ilk biz elestirecekmisiz falan kendinizi alim sanmayin![]()
www.instagram.com
Ne zaman zırlayacak diye bekliyordum..Sen anlattığımi anlayamayacak kapasitede olduğun icin zırlamaya devam et Aslan parcasıNe anlatiyon sen yaw adami koca sezon izledik begeniyoruz sanki hic bilmedigimiz biri de ilk biz elestirecekmisiz falan kendinizi alim sanmayin![]()
Hemen olumsuz düşün.Kamada ile görüsmeye baslandi demisler ama salliyorlardir
Ne zaman zırlayacak diye bekliyordum..Sen anlattığımi anlayamayacak kapasitede olduğun icin zırlamaya devam et Aslan parcası
seneye ilk bizim elestirecegimiz diger seyler hakkinda da bilgi verebilir misin nostradamus reisBunların çok parası varsa bize versin, bu ne abi, bjk, başak, fenere de olacaklarmış
Forumda apaçık mevki ırkçılığı yapılıyor , kaldeci diye kimse paylaşmamış , GÖZÜNÜZ KALECİ GÖRSÜN
Teşekkürlericardi perşembe gelecek gibi hissediyorum