Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Espn'in haberine göre Manchester United Erik Ten Hag'ın isteğiyle tüm parayı Harry Kane'ye harcayın demiş.Premier Lig'de en fazla maaş alan oyuncu olacakmış.Tottenham'ın istediği 150 milyon euro bonservisin inmesini bekliyolarmış Harry Kane ile anlaşıp..

Aylardir WhatsApp grubunda zaha zaha diye dillenen fbli arkadaşlar şimdi de şey diyor; bu kadar yillik ücret fazla alan oyuncu varken az alanlar trip atip sabote eder oynamaz. Ama bilmiyorlar ki Erden Bey takim dinamiklerini şirket gibi yönetiyor. Daha geçen seneye kadar icardi geldiginde bile sallamaz etmez gezmekten oynamaz dedikleri adam Metin Oktay gibi takilmaya başladı.

Allahin izniyle bu yönetim daha çok güzel şeyler yapacak ben inanıyorum. Anadoludan bir tane topcu için eskisi gibi aman fener almasin diyip rekabete girmediler bile.Bu vizyon farkıdır bana göre.

;)
Erden Timur: " Avrupa'da başarılı olabilmek için, olsa daha iyi olur dediğimiz transferler de daha sonra olacak. 2 aşamalı bir transfer stratejisi belirledik."

Erden Timur: "Galatasaray'ın çıkarlarına uygun bir şekilde o bölgelere oyuncu koyacağız. Ondan sonra önümüzdeki sezon için fırsat transferlerine bakacağız."

Dogru bir vizyon ciziyoruz, 2.dalga, pusu (paramiz var ama ihtiyacimiz acil degil, olursa cokeriz) :)

@Sergen Zeren seç beğen al :asd:

1690153332615.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt