- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Yok yokOnların istediği rakamda tahminim 8-10 m euro'dur biz teklif verdiysek 4 m euro olabilir ortak 6 m euro'da anlaşılabilir.
3 4 iyidir
Uğurcan in bizi istemesi iyi bir koz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yokOnların istediği rakamda tahminim 8-10 m euro'dur biz teklif verdiysek 4 m euro olabilir ortak 6 m euro'da anlaşılabilir.
4'de Uğurcan için az olur 5 m euro'da anlaşalım.Yok yok
3 4 iyidir
Uğurcan in bizi istemesi iyi bir koz
Trabzonspor en azından bu sene ugurcani satmaz, kolay da değil, kaptanini rakibine vermek

Trabzonlularda acayip bir inat vardır.Bize göndereceklerini sanmıyorum.Kendisi ayrılmak istiyor geçen senede bence motivasyonunu kaybetti. Gerçekçi hedefleri şampiyonluk olmayacağı için zorluk çıkarmayabilirler.
Fener asigina bak sen en dar acidan bile feneri övüyor sözde trabzonlu.
fakirih fakirih 4 olsun4'de Uğurcan için az olur 5 m euro'da anlaşalım.
İnat uğruna göndermeyip 4 sene maaş yükünü üstleneceklerse başarılar.Trabzonlularda acayip bir inat vardır.Bize göndereceklerini sanmıyorum.

Bir daha bizim vereceğimiz bonservis verecek de çıkmazİnat uğruna göndermeyip 4 sene maaş yükünü üstleneceklerse başarılar.![]()
Trabzon bize inat eder f5 gelir gider saplar geçer adamların elinden kupa aldılar halen akıllanmadılar bize düşmanlarTrabzonlularda acayip bir inat vardır.Bize göndereceklerini sanmıyorum.
adamlar paronoya içinde çünkü, lig başlasın 1 yenilgi ile '' al işte yine şamp olamıycaz'' moduna giricekler muhtemelenFener 1 transferle çok pis dağıldı , işte fenerin en büyük handikapi bu , çok kırılganlar, bitikler , tahammulleri 0.