Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten 23 temmuz tarihi hafızalara kazınır
Taraftarımızın ve forumumuzun üstünden ölü toprağını söküp atmıştır
Benim nişan, nikah ve düğün tarihi. 3 sene sırasıyla yaptım, bu senede zaha geldi. Uğurlu gün gibi oldu

Saiss i kadroda tutmak istiyoruz diyordu kocadag denen herif :asd::asd::asd:

Ali Ece, Zaha fenerle adı geçerken "Mutlaka alsın, onlarca Icardi varsa, bende de Zaha var dersin" diyor. İkisine de aynı gün imzalatmak hoş oldu.

Japonların geneli ahlak ve iş disiplini yüksek insanlar. Paraya daha az değer verirler. Kamada ile ilgiliysek özellikle Icardi ve Zaha transferlerinden sonra projeye inanarak imza atabilir ve şaşırtıcı seviyede düşük maliyetlere alınabilir.

Bence hâlâ çok faydalı bir oyuncu hem saha içinde hem dışında. Oyundaki bağlantı için çok önemli bir adam.

Geçen sene sorun şuydu ki, adamı tasarruflu kullanamadık. Bu yüzden de sezon sonuna doğru tamamen pili bitti. Bu sene daha tasarruflu kullanacağımız çok açık bence, bu yüzden de iyi katkı bekliyorum ben kendisinden.
O da var doğru

Arabistanda ne bonusu ya kildigi namaz basina 10bin euro mu vereceksiniz

Ali Ece, Zaha fenerle adı geçerken "Mutlaka alsın, onlarca Icardi varsa, bende de Zaha var dersin" diyor. İkisine de aynı gün imzalatmak hoş oldu.

Şimdi baktım da etkileşim rekoru kırma potansiyeli olan Zaha gününde herhangi bir paylaşım yapmamış bunlar. 24 saatlik yas ilan edildi Vole'de herhalde.

Dün resim üzerinden anlatmıştım bir de gif hazırladım. Hücuma geçişte mutlaka Guardiola'nın taktiğini örnek alıp kaymalarla birlikte 3241 gibi bir dizilişe geçmeliyiz. Böylece hem Angelino'nun arkasını toplamış oluruz hem de buildup'ta 3+2 ile çok rahatlarız. Ayrıca Angelino'nun hücumu genişlettiği tarafta oynayan kanat oyuncusu da defansın arasına rahatlıkla kaçabilir. Savunma enine genişlemezse de Angelino'ya orta açma fırsatı doğar.

ezgif.com-video-to-gif.gif

Hoca ve yönetim planlamayi çoktan yapmışlardır zaten fener gibi ezbere gitmiyoruz lakin sanılanın eksine geniş ve iyi kadro şart çok maç oynayacağız ve Avrupa maçları takımları çok yıpratıyor
Mümkünse yabancı OS +gurbetçi iş +Raşid
İle transferi kapatabiliriz
Hocam ben orta saha gelir rashica kalır diyorum . Umarım birine imza atmaz da seneye aliriz

Japonların geneli ahlak ve iş disiplini yüksek insanlar. Paraya daha az değer verirler. Kamada ile ilgiliysek özellikle Icardi ve Zaha transferlerinden sonra projeye inanarak imza atabilir ve şaşırtıcı seviyede düşük maliyetlere alınabilir.

Blue Lock diye bir manga çıktı o işler değişti. Artık hepsi japonların futbol başarısızlığının ego'suz yardımseverliğe dayalı kültürden dolayı olduğunu düşünüyor ve daha kendini düşünenen egoist bir kültürü benimseleri isteniyor. Kamada'da bu kültürün çocuğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt