Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kolpa bu dönemAli Naci kolpacisi diyodu da sonra noldu onu bilmiyorum
Zaha gelirken ne yapiyordunBundan daha iyisini bulamazlar. Iyi olmus
Benim nişan, nikah ve düğün tarihi. 3 sene sırasıyla yaptım, bu senede zaha geldi. Uğurlu gün gibi olduGerçekten 23 temmuz tarihi hafızalara kazınır
Taraftarımızın ve forumumuzun üstünden ölü toprağını söküp atmıştır

ninoyu alacaklar sanırım, saissi o aratmazSaiss i kadroda tutmak istiyoruz diyordu kocadag denen herif![]()
O da var doğruBence hâlâ çok faydalı bir oyuncu hem saha içinde hem dışında. Oyundaki bağlantı için çok önemli bir adam.
Geçen sene sorun şuydu ki, adamı tasarruflu kullanamadık. Bu yüzden de sezon sonuna doğru tamamen pili bitti. Bu sene daha tasarruflu kullanacağımız çok açık bence, bu yüzden de iyi katkı bekliyorum ben kendisinden.
Ali Ece, Zaha fenerle adı geçerken "Mutlaka alsın, onlarca Icardi varsa, bende de Zaha var dersin" diyor. İkisine de aynı gün imzalatmak hoş oldu.
vole ve vole+ ta 2 gündür hiç paylaşım yokŞimdi baktım da etkileşim rekoru kırma potansiyeli olan Zaha gününde herhangi bir paylaşım yapmamış bunlar. 24 saatlik yas ilan edildi Vole'de herhalde.
Dizi izliyordum. SenZaha gelirken ne yapiyordun
Hocam ben orta saha gelir rashica kalır diyorum . Umarım birine imza atmaz da seneye alirizHoca ve yönetim planlamayi çoktan yapmışlardır zaten fener gibi ezbere gitmiyoruz lakin sanılanın eksine geniş ve iyi kadro şart çok maç oynayacağız ve Avrupa maçları takımları çok yıpratıyor
Mümkünse yabancı OS +gurbetçi iş +Raşid
İle transferi kapatabiliriz
MastrubasyonDizi izliyordum. Sen
Japonların geneli ahlak ve iş disiplini yüksek insanlar. Paraya daha az değer verirler. Kamada ile ilgiliysek özellikle Icardi ve Zaha transferlerinden sonra projeye inanarak imza atabilir ve şaşırtıcı seviyede düşük maliyetlere alınabilir.