Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.449
- 4.834
- 1.618
besiktasim 3mnunu bulmus yine bakalim kimi alacaklar 3e3 verip biz alsaydık nelsson yedeği yapardık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
besiktasim 3mnunu bulmus yine bakalim kimi alacaklar 3e3 verip biz alsaydık nelsson yedeği yapardık
hayal kurmayalım da 1 yılı kalmış 10 milyona felan çekebilirsin. ha gelir mi bilmemSoucek falan gelmez hayal kurmayın o kadar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teşekkür ederim. Twitter'ı pek kullanmıyorum. Nereden takip ediyorsunuz bu space yayınlarını? Sizden link almazsam bulamıyorum...x.com
twitter.com
buyrunuz :-D
Beni tanıyın artık bu forumun totem elçisiyim kimler kimler gelmiş Soucek mi gelmeyecekhayal kurmayalım da 1 yılı kalmış 10 milyona felan çekebilirsin. ha gelir mi bilmem
Fred 5 gündür manchester kampına katılmadı abiBu arada Paredes net yemdi bence. Haftalardır konuşuluyor.
Transfer ettiğimiz adamlardan ismi durmadan konuşulan bir tek Icardi var. Diğerlerini kimse bu kadar dile getirmiyordu. Paredes'e ilgimiz vardır tabi ama bence ilk ya da daha doğrusu favori seçenek değildi.
Salih Özcan diyorum b2b ye tamamen evrilebilir hızı temposu iyi 1.83 orta sahada torreiranın hava hakimiyetini de toparlarOrtasaha transferi kesinlikle şu an çok önemli hale geldi bir oyuncya para gomecegiz muhtemelen bu da ortasaha olacak çok net bir isim almalıyız hem sete hem geçiş oyununa uygun biri olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur
Salih'in hava hakimiyeti sıfır gibi bir şey. Torreira cınnacık boyuyla ondan daha fazla hava topu alır bence.Salih Özcan diyorum b2b ye tamamen evrilebilir hızı temposu iyi 1.83 orta sahada torreiranın hava hakimiyetini de toparlar
ff tv moderatörlerinden birtanesini (mesela cango) takip e alirsan twitter a girmeyle timeline da beliriyor spaceTeşekkür ederim. Twitter'ı pek kullanmıyorum. Nereden takip ediyorsunuz bu space yayınlarını? Sizden link almazsam bulamıyorum...
Gurbetçi oyuncu yerli olayı için zaten kesin gelecek gibi fakat bize oraya esas yabancı ortasaha lazım hemde çok iyi bir oyuncu lazım hem Avrupa maçları hem uzun maratonSalih Özcan diyorum b2b ye tamamen evrilebilir hızı temposu iyi 1.83 orta sahada torreiranın hava hakimiyetini de toparlar