Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden başkan sayaesinde çok yükseldim Şuan alamıcak olduğumuz oyuncu yok gibi hissediyorum sanki zorlasak neymarda gelir gibi 😂

Ortasaha transferi kesinlikle şu an çok önemli hale geldi bir oyuncya para gomecegiz muhtemelen bu da ortasaha olacak çok net bir isim almalıyız hem sete hem geçiş oyununa uygun biri olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur

Bu arada Paredes net yemdi bence. Haftalardır konuşuluyor.

Transfer ettiğimiz adamlardan ismi durmadan konuşulan bir tek Icardi var. Diğerlerini kimse bu kadar dile getirmiyordu. Paredes'e ilgimiz vardır tabi ama bence ilk ya da daha doğrusu favori seçenek değildi.

Bu arada Paredes net yemdi bence. Haftalardır konuşuluyor.

Transfer ettiğimiz adamlardan ismi durmadan konuşulan bir tek Icardi var. Diğerlerini kimse bu kadar dile getirmiyordu. Paredes'e ilgimiz vardır tabi ama bence ilk ya da daha doğrusu favori seçenek değildi.
Fred 5 gündür manchester kampına katılmadı abi

Zaha'yı unutturabilecek isim muhabbeti bir anlık gazla yazılan balon olabilir

eğer gerçekse çıtayı bilemedim

Ortasaha transferi kesinlikle şu an çok önemli hale geldi bir oyuncya para gomecegiz muhtemelen bu da ortasaha olacak çok net bir isim almalıyız hem sete hem geçiş oyununa uygun biri olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur
Salih Özcan diyorum b2b ye tamamen evrilebilir hızı temposu iyi 1.83 orta sahada torreiranın hava hakimiyetini de toparlar

Salih Özcan diyorum b2b ye tamamen evrilebilir hızı temposu iyi 1.83 orta sahada torreiranın hava hakimiyetini de toparlar
Salih'in hava hakimiyeti sıfır gibi bir şey. Torreira cınnacık boyuyla ondan daha fazla hava topu alır bence.

Gurbetçi oyuncu yerli olayı için zaten kesin gelecek gibi fakat bize oraya esas yabancı ortasaha lazım hemde çok iyi bir oyuncu lazım hem Avrupa maçları hem uzun maraton

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt