Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.105
- 23.572
- 2.393
Bizim orta sahaya en büyük hayalim. Tam aradığımız adam.kaç para derler ki? Seneye kontratı da bitiyor
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim orta sahaya en büyük hayalim. Tam aradığımız adam.kaç para derler ki? Seneye kontratı da bitiyor
![]()
berkan'ı 11'e atarsak topa yön veren oyuncu sıkıntısı yaşarız ciddi anlamda. maçına göre olur tabi ama sezon planını öyle yapamayız gibi geliyor.8 numarada kalite elbet yükseltilmeli ama 8+3 gerçeği varken Berkan'a razıyım ben. Kaleye Uğurcan alınacaksa o zaman üst düzey 8 düşünülebilir.
8 numarada kalite elbet yükseltilmeli ama 8+3 gerçeği varken Berkan'a razıyım ben. Kaleye Uğurcan alınacaksa o zaman üst düzey 8 düşünülebilir.
Yalnız City oyun kurulumunu İlkay, KDB, Rodri üzerinden yapıyor. Ayrıca yeri geldiğinde kanatlara Grealish, Mahrez ve Bernardo gibi yüksek profilli oyun kurucuları koyuyor ki baskı yediğinde kolaylıkla çıkabiliyor.3+2 oyun kurulumu. City'nin yaptığı gibi.
Muslera'nın önüne Günay koymak zor bir karar. Muslera açısından bakarsan Uğurcan'ı kabul edebilir ama Günay'ı etmez bence.Evet malesef Uğurcan olmadan 8 transferi yapamayız gibi. Hatta bence Uğurcan'a da gerek yok. Günay'ı alacaksak ilk 11'de oynatıp 8'e transfer de yapılabilir.
muslera'dan sonra ismi küçük yerli bir kaleciyi ilk yiyeceğimiz golde taraftar yer. sakatlık, ceza ve tr kupası hariç yedek kaleciyi göreceğimizi sanmıyorum kalede.Evet malesef Uğurcan olmadan 8 transferi yapamayız gibi. Hatta bence Uğurcan'a da gerek yok. Günay'ı alacaksak ilk 11'de oynatıp 8'e transfer de yapılabilir.
zakharyanda sorun para değilki gelmek istemiyor malum nedenlerden dolayıBaşımıza bela oldu Lazio zakharyanı keşke biz alsaydık bu rakamlara
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Muslera'nın önüne Günay koymak zor bir karar. Muslera açısından bakarsan Uğurcan'ı kabul edebilir ama Günay'ı etmez bence.
Eldeki malzeme bu yapacak bir şey yok. Sergio'yu kullanacağız Angelino'yu keseceğiz o zaman. Sezon içinde önde baskı yapan takımlara çoğu zaman uzun top oynayıp sonuç aldık. Savunma arkasına koşu atan Barış çok işimize yaramıştı. Şimdi o işi yapan Zaniolo-Zaha da var. Okan Buruk'a güveniyorum.Yalnız City oyun kurulumunu İlkay, KDB, Rodri üzerinden yapıyor. Ayrıca yeri geldiğinde kanatlara Grealish, Mahrez ve Bernardo gibi yüksek profilli oyun kurucuları koyuyor ki baskı yediğinde kolaylıkla çıkabiliyor.
Bizim kadro da ise Kerem hariç hep sprinter isimler. Set oyununa katkıları az olacaktır. Bu kadro da Torreira ile Angelino'ya önlem alan rakip olursa başı kesik tavuk gibi olur takım. Uzun toptan başka çaremiz kalmaz.
kiralık oyuncu ile herif as kalecisini vermez arkadaşlar. üstelik bonservis beklentileri olan bir adam.
muslera'ya zamanında cana + 6 milyon basmıştık. öyle bir teklif lazım.
muslera'dan sonra ismi küçük yerli bir kaleciyi ilk yiyeceğimiz golde taraftar yer. sakatlık, ceza ve tr kupası hariç yedek kaleciyi göreceğimizi sanmıyorum kalede.
uğurcan bu anlamda belirli bir krediye sahip olarak geleceği için farklı konumda. ama dürüst olmak gerekirse transferini mümkün görmüyorum.
Yapılacak şey 3 lü orta saha. Hücumculardan birini keseceğiz mecburenEldeki malzeme bu yapacak bir şey yok. Sergio'yu kullanacağız Angelino'yu keseceğiz o zaman. Sezon içinde önde baskı yapan takımlara çoğu zaman uzun top oynayıp sonuç aldık. Savunma arkasına koşu atan Barış çok işimize yaramıştı. Şimdi o işi yapan Zaniolo-Zaha da var. Okan Buruk'a güveniyorum.
ben muslera'nın şu anki halinden geride olduğunu düşünmüyorum. açıkçası alma şansım olsa direkt takıma koyarım. ama zaten olmaz gibi.Muslera ile kıyaslanabilecek bir oyuncu değil. Yerli olması dışında normalde 11 olabilecek seviyede değil. Yusuf + Miçö bonservisleriyle + 2m makul bir teklif olur. İhtimali olsa Mert'i tercih ederdim. 8+3 saçmalığı bitene kadar iş görürdü.