GSCimbom
Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv
Emre Altun

Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv Sayfa 529

Emre Altun ·

Cevap
14,7K
Okunma
871,9K
Sayfa
529/734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rashica almayacağız bence artık. Fener sulanır mutlaka hatta sulanmış sanırım. Rashica da daha iyi teklif almaz ise başka yerden gider fenere. Gedson bile bjk yaptı. Şaşırtıcı olmaz. Rashica in fener yapma ihtimali bizim almamız ihtimalinden fazla bence

Ya Zaniolo ya Nelson gidicek arkadaşlar , bı yerden para gelicek ki ona güvenip sağlam transfer yapıyoruz.
Elimizde Boey, Nelsson, Zaniolo gibi 3 altın değerinde futbolcu var bence iyi kadro kurulup iyi performanslar alınıp maksimum paralara yollama ihtimalimiz daha iyi olur. Bugün satmasak çok ekstrem durumlar olmadığı sürece başarılı bir sezondan sonra belki 3'ünde 100 m euro'ya yakın para kazanırız.

roma zanioloyu 10 numarada da kullanıyordu ben rahat oynayabileceğini düşünüyorum, keremi sağ kanatta çok hayal edemiyorum ama zaha sıkıntı yaşamayacaktır

Üçü sürekli değiştirerek oynasın her zaman derim rakibin markaj dengesini bozmak için kanat ve Merkez oyuncularını sürekli yer değiştireceksin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

442 makine gibi işleyen takıma hem sneijder hem drobga gelince sistem değişikliğine gittik ama yine devam etti takım cl de çeyrek yaptık.

o yüzden sistemlere çok takılmaya gerek yok. herkes oynayacak işte.

kewell arda varken bile bi çözüm bulduk rahat olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri