- 18 Temmuz 2022
- 9.589
- 12.057
- 808
Ya Zaniolo ya Nelson gidicek arkadaşlar , bı yerden para gelicek ki ona güvenip sağlam transfer yapıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merih - Abdül, iki yerli stoper harakiri olur.Boşa gunayli 11 yapmayın Muslera varken mümkün değil Uğurcan dışında Muslerayi kenara alacak yerli bir isim yok maalesef ben Ugurcandan ziyade hala Nelson satışı bekliyorum erden başkan Merihe sulanmistir mutlaka
Elimizde Boey, Nelsson, Zaniolo gibi 3 altın değerinde futbolcu var bence iyi kadro kurulup iyi performanslar alınıp maksimum paralara yollama ihtimalimiz daha iyi olur. Bugün satmasak çok ekstrem durumlar olmadığı sürece başarılı bir sezondan sonra belki 3'ünde 100 m euro'ya yakın para kazanırız.Ya Zaniolo ya Nelson gidicek arkadaşlar , bı yerden para gelicek ki ona güvenip sağlam transfer yapıyoruz.
18 gün sonra lig başlıyor rdasHala ugurcan ihtimali varken günayi neden şimdi alacaz ki zaten. Bekle transfer sonuna kadar ugurcanı salar belki TS. Olmadı son günler çekersin Gunayi. Batuhan felan var yedek te işte
düşününce orta alanı yine 2 kişiyle kapatacağımız için solda zaha yı oynatırsak gram defans katkısı vermez.
Nelson renkdas bence oyuncu geçen yıldan beri gitmek istiyor. Bu yıl için söz vermiştik hala gitmek istiyorsa satılır. Yerine adam bakıyoruz bence Merih ,Davinson bir çok isimde yazıldı zaten. Nelson ayrılığı olası.Ya Zaniolo ya Nelson gidicek arkadaşlar , bı yerden para gelicek ki ona güvenip sağlam transfer yapıyoruz.
roma zanioloyu 10 numarada da kullanıyordu ben rahat oynayabileceğini düşünüyorum, keremi sağ kanatta çok hayal edemiyorum ama zaha sıkıntı yaşamayacaktır
O herifi izlemiş olma ihtimalin yokyalnız wendell var ya olursa o iş fatality gibi bişey olur
Günay alınırsa oynamayacak. Ama Uğurcan ilk 11 olabilir ligde yedekte Batuhan ve ya günay ne farkı var.18 gün sonra lig başlıyor rdas
Guendouzi forumdaki bir çok insanı ıslatır.kafayı yedi terzican burhan ,
Zielinski veya Guendouzi olacak diyor

zielinski için 20-25 civarı istiyorlarmış ya dün baktım hakkında çıkan haberlerekafayı yedi terzican burhan ,
Zielinski veya Guendouzi olacak diyor