Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Zaniolo ya Nelson gidicek arkadaşlar , bı yerden para gelicek ki ona güvenip sağlam transfer yapıyoruz.

Boşa gunayli 11 yapmayın Muslera varken mümkün değil Uğurcan dışında Muslerayi kenara alacak yerli bir isim yok maalesef ben Ugurcandan ziyade hala Nelson satışı bekliyorum erden başkan Merihe sulanmistir mutlaka
Merih - Abdül, iki yerli stoper harakiri olur.

Rashica almayacağız bence artık. Fener sulanır mutlaka hatta sulanmış sanırım. Rashica da daha iyi teklif almaz ise başka yerden gider fenere. Gedson bile bjk yaptı. Şaşırtıcı olmaz. Rashica in fener yapma ihtimali bizim almamız ihtimalinden fazla bence

Trabzona yunus, yusuf, para üçgeninde birşeyler teklif etmek lazım uğurcan için

düşününce orta alanı yine 2 kişiyle kapatacağımız için solda zaha yı oynatırsak gram defans katkısı vermez.

Ya Zaniolo ya Nelson gidicek arkadaşlar , bı yerden para gelicek ki ona güvenip sağlam transfer yapıyoruz.
Elimizde Boey, Nelsson, Zaniolo gibi 3 altın değerinde futbolcu var bence iyi kadro kurulup iyi performanslar alınıp maksimum paralara yollama ihtimalimiz daha iyi olur. Bugün satmasak çok ekstrem durumlar olmadığı sürece başarılı bir sezondan sonra belki 3'ünde 100 m euro'ya yakın para kazanırız.

Nelson renkdas bence oyuncu geçen yıldan beri gitmek istiyor. Bu yıl için söz vermiştik hala gitmek istiyorsa satılır. Yerine adam bakıyoruz bence Merih ,Davinson bir çok isimde yazıldı zaten. Nelson ayrılığı olası.

roma zanioloyu 10 numarada da kullanıyordu ben rahat oynayabileceğini düşünüyorum, keremi sağ kanatta çok hayal edemiyorum ama zaha sıkıntı yaşamayacaktır

Üçü sürekli değiştirerek oynasın her zaman derim rakibin markaj dengesini bozmak için kanat ve Merkez oyuncularını sürekli yer değiştireceksin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

burhan show

geçen sene toreradan sonra tier 1han olmuştu

442 makine gibi işleyen takıma hem sneijder hem drobga gelince sistem değişikliğine gittik ama yine devam etti takım cl de çeyrek yaptık.

o yüzden sistemlere çok takılmaya gerek yok. herkes oynayacak işte.

kewell arda varken bile bi çözüm bulduk rahat olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt