- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
Guendouzi baya iyi oyuncu Torreira ile de oynamışlığı vardır Arsenal'de ama çok zor transfer sanmıyorum.
Bu saatten sonra hiçbir şey zor değil, imkansız değil. Her masada varız, masa biziz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guendouzi baya iyi oyuncu Torreira ile de oynamışlığı vardır Arsenal'de ama çok zor transfer sanmıyorum.
Kötü olduğu zamanlar vardı evet ama geçen sezon Trabzon maçındaki sakatlığa kadar sezonun en iyisiydi. O sakatlık sonrası düştü.Kulüp efsanesi “Futbola başladığım takıma geri dönüp genç bir kalecinin önünü tıkamak istemiyorum” gibi bir açıklama sunarsa bu tavrı hakeder.
Ayrıca 3-4 senedir 3-4 maç çok iyiyse sezonun genelinde kötü.
Zielinskinin sözleşmesi bitiyor seneye yaz onu görüp sallamıştırkafayı yedi terzican burhan ,
Zielinski veya Guendouzi olacak diyor
O baya büyük şanssızlıktı devamında da toparlayamadı.Akıllara Linderoth geldi.
Zaha'yı 1 günde ikna ettim desin de kudursunlar.
Erden timur 2.5 milyon kiralama + 7.5 milyon opsiyona alırguendouzi için bazı kaynaklarda 25-30m euro civarı istediği yazılmış marsilya'nın olası bir transferde. :red:
Metin Oktayın uruguay göçmeni torunu falan bu herif
benim hatırladığım sağ kanatta cengiz varken ortada kullanıyorlardı. bazen çizgide topu aldığında ayağında çok bekletip ikili mücadeleye girip kaptırıyor aynısını merkezde yapması sıkıntı olur tabiiRoma o dönem nasıl oynuyordu, etrafında kimler vardı ona da bakmak lazım. Ben oynayabilir kafasındaydım fakat direkt değil, Mertens düştüğü vakit onun yerine geçer diye düşünüyordum. Zaniolo da bireysel olarak çok beğenmeme hatta çok özel bir topçu olduğunu düşünmeme rağmen bizim sistemde kafama pek oturmuyor. Zaten bence az oynatır satarız kafasıyla fırsat transferi olarak alındı. Oynar mı oynar ama Mertens ile aynı şeyleri yapamaz. Atıyorum cepheden şut tehdidi artar fakat bağlantıda ve savunmada doğru pozisyon almada sorun yaşayabilir.
Zaha'yı 1 günde ikna ettim desin de kudursunlar.
Programı izlerken ben :
Genelde kötü mu komikKulüp efsanesi “Futbola başladığım takıma geri dönüp genç bir kalecinin önünü tıkamak istemiyorum” gibi bir açıklama sunarsa bu tavrı hakeder.
Ayrıca 3-4 senedir 3-4 maç çok iyiyse sezonun genelinde kötü.