Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp efsanesi “Futbola başladığım takıma geri dönüp genç bir kalecinin önünü tıkamak istemiyorum” gibi bir açıklama sunarsa bu tavrı hakeder.

Ayrıca 3-4 senedir 3-4 maç çok iyiyse sezonun genelinde kötü.
Kötü olduğu zamanlar vardı evet ama geçen sezon Trabzon maçındaki sakatlığa kadar sezonun en iyisiydi. O sakatlık sonrası düştü.

Akıllara Linderoth geldi.
O baya büyük şanssızlıktı devamında da toparlayamadı.
1690198067349.webp

Roma o dönem nasıl oynuyordu, etrafında kimler vardı ona da bakmak lazım. Ben oynayabilir kafasındaydım fakat direkt değil, Mertens düştüğü vakit onun yerine geçer diye düşünüyordum. Zaniolo da bireysel olarak çok beğenmeme hatta çok özel bir topçu olduğunu düşünmeme rağmen bizim sistemde kafama pek oturmuyor. Zaten bence az oynatır satarız kafasıyla fırsat transferi olarak alındı. Oynar mı oynar ama Mertens ile aynı şeyleri yapamaz. Atıyorum cepheden şut tehdidi artar fakat bağlantıda ve savunmada doğru pozisyon almada sorun yaşayabilir.
benim hatırladığım sağ kanatta cengiz varken ortada kullanıyorlardı. bazen çizgide topu aldığında ayağında çok bekletip ikili mücadeleye girip kaptırıyor aynısını merkezde yapması sıkıntı olur tabii

Artık emin oldum ki gazeteciler aramızda doluşuyor. Ortalıkta kimse dillendirmiyorken sadece istediğim için Gouendouzi ismini atmıştım ortaya, sonra baya dillendirilmişti bugun de haber oldu.

IMG_5215.webp

Yabanci sinirlamasina fazla takiliyoruz. 8 numara yabanci gelirse ideal ilk 11de 9 tane yabanci oluyor.
Bu isin sakatligi var, cezasi var, yorgunlugu var. Sampiyonlar ligi maclarindan sonra zaten rotasyon yapacagiz. 1 mac kazimcan oynar, berkan, kaan, baris, yunus, halil falan. Duzenli degismeli oynar. 1 topcu yedek kalmasiylada kalite dusmez. Evet yabancilar daha kaliteli ama yerlilerimizde siritmiyacak kalitede.

Muslera (gunay)

Angelino (kazimcan)
Nelsson (kaan)
Abdulkerim
Boey

Zaniolo (yunus)
Torreira (berkan)
Yabanci transfer (demirbay belki)
Kerem (baris)

Icardi
Zaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt