Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçi tuttonapoli diye bir internet sitesinde bugün çıkan bir haberde

A riportare le parole di Lotito è l'edizione odierna de Il Messaggero: "Piotr adesso è out, ieri sera il polacco ha chiuso ogni discorso chiamando la Lazio: "Ha scelto di rimanere a Napoli con un rinnovo inferiore rispetto a quanto gli offrivamo noi", assicura Lotito".

çeviri:

Il Messaggero'nun bugünkü baskısında Lotito'nun şu sözleri aktarılıyor: "Piotr şimdi dışarıda, dün gece Polonyalı Lazio'yu arayarak her konuşmayı kapattı:" Lotito, "Ona teklif ettiğimizden daha düşük bir yenilemeyle Napoli'de kalmayı seçti", diye temin ediyor ".

şu tarz bi haber var. lazio istiyordu bunu, napoli tekliflerini reddedip 25m euro istemişti. eğer bu haber doğruysa yenileyecek o zaman sözleşmeyi :/

perşembe gunu sıcaklıklar düşecekmiş.ben hastayım zaten,yatarım.haftaya pizza yerim

Geçen sene İnter'in CL finali oynadığı kadrodan daha iyi kadro olur.

Uğurcan
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Zielinski(Guendouzi)
Zaniolo - Zaha - Kerem
Icardi​
Bence bu rolde Zielinski doğru isim değil. 6-8 biri olmalı orada.

gerçi tuttonapoli diye bir internet sitesinde bugün çıkan bir haberde

A riportare le parole di Lotito è l'edizione odierna de Il Messaggero: "Piotr adesso è out, ieri sera il polacco ha chiuso ogni discorso chiamando la Lazio: "Ha scelto di rimanere a Napoli con un rinnovo inferiore rispetto a quanto gli offrivamo noi", assicura Lotito".

çeviri:

Il Messaggero'nun bugünkü baskısında Lotito'nun şu sözleri aktarılıyor: "Piotr şimdi dışarıda, dün gece Polonyalı Lazio'yu arayarak her konuşmayı kapattı:" Lotito, "Ona teklif ettiğimizden daha düşük bir yenilemeyle Napoli'de kalmayı seçti", diye temin ediyor ".

şu tarz bi haber var. lazio istiyordu bunu, napoli tekliflerini reddedip 25m euro istemişti. eğer bu haber doğruysa yenileyecek o zaman sözleşmeyi :/
İtalya içi istedikleri bonservisle dışı istedikleri bonservis aynı olmaz bence. Sözleşme yenilemezse satarlar diye düşünüyorum ama biz nasıl alacağız onu anlamadım.

ekambinin fransadaki skor sayıları çok iyi bu arada kötü hamle olmaz (zahanın kramponlarını taşır tabii cund üstadı sinirlendirmeyelim şimdi)

İtalya içi istedikleri bonservisle dışı istedikleri bonservis aynı olmaz bence. Sözleşme yenilemezse satarlar diye düşünüyorum ama biz nasıl alacağız onu anlamadım.

aynı olmaz ama sözleşme uzatmayı kabul etti mi acaba zielinski 1-2 güne belli olur durumu. kendisini ikna edebilirsek eğer süreci biraz uzatıp napoli tarafını da ikna edebiliriz sanki.

nelsson'u düşünür mü acaba napoli

1690199449203.webp

O kadar zevkli ki yav 260. sayfadan itibaren sürekli açıp açıp okuyorum. Rüya gibi bir tablo…

2000 yilinda kopup gitme sansimiz gelmisken degerlendirememistik. Bu sene sampiyon olup cl ceyrekbfinal ya da avrupa kupasi yari final ve ustunde bu sansi yarilamis oluruz. Olan Erden Timur'a olur tabi. Kendisine sunubniye milana, Atleticoya kaptirdin diye kizmaya baslayacak taraftar. Fener vs soz konusu olmayacagindan.

Kulüp efsanesi “Futbola başladığım takıma geri dönüp genç bir kalecinin önünü tıkamak istemiyorum” gibi bir açıklama sunarsa bu tavrı hakeder.

Ayrıca 3-4 senedir 3-4 maç çok iyiyse sezonun genelinde kötü.

Kötü hali bile Uğurcan ile kıyaslanmaz. İcardi - Umut Nayır kadar bir seviye farkı var arada

bu romano niye duyum alamıyo ortasaha ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt