Berk Altuntaş
Parçalı Üye
- 29 Nisan 2019
- 4.484
- 2.610
- 1.198
Sergio’dan çıkıp Demirbay ve Kessie alabilsek muazzam olur. Kessie de Zaha gibi fildişili hem
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf fenere çelme için alınmalı. Zeki çeliği de cözemezler ise yerli sıkıntıları olacak. Bize güç katmasa bile feneri zora sokacakMert'i bu arada alabiliriz yabancı muhabbetinden dolayı iş görsün diye
ya ben fbli bi muhabirden ailecek görüşüyorlar arası cok iyi diye duymustumAçıklama bu
İnternette Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Selçuk Şahin'le çekildiğin fotoğrafın var. Bize o gün yaşadıklarını ve duygularını anlatabilir misin? Küçük yaşta televizyondan izleyerek büyüdüğün oyuncularla bir araya gelmek ve şimdi onların geçtiği yollardan geçmek sana nasıl hissettiriyor?
Türk takımları sezon öncesi Avusturya'ya sık sık kampa geliyordu. Ben de çocukken Türkiye Ligi'ne hayrandım. Maç kaçırmamaya özen gösterir, oyuncuları da yakından takip ederdim. Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük kulüpler geldiğinde ben de fırsatı değerlendirip antrenmanlarını izlemeye, oyuncularla tanışma ve fotoğraf çekilme şansı yakalamaya çalışıyordum. İnternette de o fotoğraf kalmış. Onun gibi daha birçok fotoğrafım var. Burada olmak, onların daha önce giydiği ay-yıldızlı formayı taşımak benim için çok büyük bir gurur. Ama daha önce belirttiğim gibi belirlediğim hedeflere ulaştıktan sonra abartmayarak tadını çıkarıyorum ve bir sonraki hedefime odaklanıyorum.
Wien’deki arkadaşa da sorucam net info almak için
yok louis sahaGstv muhabiri:Okan hocam sahaya çıktınız sahayla ilgili ne söylemek istersiniz?
Okan Buruk:Sahayla ilgili mi Zahayla ilgili mi?