Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergio’dan çıkıp Demirbay ve Kessie alabilsek muazzam olur. Kessie de Zaha gibi fildişili hem :))

Mert müldür sabaha kadar çalım olsa ne olur, kim takar mert müldürü

Açıklama bu

İnternette Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Selçuk Şahin'le çekildiğin fotoğrafın var. Bize o gün yaşadıklarını ve duygularını anlatabilir misin? Küçük yaşta televizyondan izleyerek büyüdüğün oyuncularla bir araya gelmek ve şimdi onların geçtiği yollardan geçmek sana nasıl hissettiriyor?

Türk takımları sezon öncesi Avusturya'ya sık sık kampa geliyordu. Ben de çocukken Türkiye Ligi'ne hayrandım. Maç kaçırmamaya özen gösterir, oyuncuları da yakından takip ederdim. Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük kulüpler geldiğinde ben de fırsatı değerlendirip antrenmanlarını izlemeye, oyuncularla tanışma ve fotoğraf çekilme şansı yakalamaya çalışıyordum. İnternette de o fotoğraf kalmış. Onun gibi daha birçok fotoğrafım var. Burada olmak, onların daha önce giydiği ay-yıldızlı formayı taşımak benim için çok büyük bir gurur. Ama daha önce belirttiğim gibi belirlediğim hedeflere ulaştıktan sonra abartmayarak tadını çıkarıyorum ve bir sonraki hedefime odaklanıyorum.

Wien’deki arkadaşa da sorucam net info almak için

Ayaklarimiz yere bassin yalniz. Ş.L. katilmak farz oldu, hoca biliyor oyuncular da biliyor. Bu kadroyla S.L.e kalamazsak başarısızlik sayilir, ama hoca ve oyuncularin durusuna bakılırsa bu durumu epey ciddiye aliyorlar zaten.

Transfer sarhoşluğu kısa zaman için güzel ama gerçek is sahada gerceklesecek. Sportif başarı.

Video fırındaydı hani yanmasın .k . Kontrol eden vardır arada heralde.

Mert fbye gidebilir de ben yem olarak atıldığına inanmıyorum haberlerin. İlgimiz vardır. Hatta sırf fb alamasın yabancı sınırında zorluk yaşasınlar diye alabilir bizimkiler.

Dubois satılıp, Müldür alınırsa gayet iyi hamle olabilir Boey'in kaldığı durumda.

Açıklama bu

İnternette Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Selçuk Şahin'le çekildiğin fotoğrafın var. Bize o gün yaşadıklarını ve duygularını anlatabilir misin? Küçük yaşta televizyondan izleyerek büyüdüğün oyuncularla bir araya gelmek ve şimdi onların geçtiği yollardan geçmek sana nasıl hissettiriyor?

Türk takımları sezon öncesi Avusturya'ya sık sık kampa geliyordu. Ben de çocukken Türkiye Ligi'ne hayrandım. Maç kaçırmamaya özen gösterir, oyuncuları da yakından takip ederdim. Özellikle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi büyük kulüpler geldiğinde ben de fırsatı değerlendirip antrenmanlarını izlemeye, oyuncularla tanışma ve fotoğraf çekilme şansı yakalamaya çalışıyordum. İnternette de o fotoğraf kalmış. Onun gibi daha birçok fotoğrafım var. Burada olmak, onların daha önce giydiği ay-yıldızlı formayı taşımak benim için çok büyük bir gurur. Ama daha önce belirttiğim gibi belirlediğim hedeflere ulaştıktan sonra abartmayarak tadını çıkarıyorum ve bir sonraki hedefime odaklanıyorum.

Wien’deki arkadaşa da sorucam net info almak için
ya ben fbli bi muhabirden ailecek görüşüyorlar arası cok iyi diye duymustum

Şu çalım muhabbetine çok takılmayın. Zaten her transfer de öncesinde rakibe yazılıyor her oyuncu. Her transfer sözde transfer çalımı ama gerçek çalımlar zaha ,tadic felan. Öyle olunca konuşuluyor. Gerisini kimse takmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt