Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut sponsor, stat ve store gelirleri maaş bütçesini karşılıyor bu sene.

Avrupa’da da en kötü ihtimalde 10-15 gelecek kısacası bir şey olmaz. Son dönemin en büyük geliri üretilecek.

Sıkıntı seneye Avrupa olmaması gibi bir durumda olur onda da oyuncu satılır.

Geçen sene -500 milyon TL ile başlamıştık bu sene öyle değil.

Ekleme yapayim renkdasima...

Bu maci, az onceki o bir parca duygusal (forumdan af dileyerek biraz duygu yogunlugumu paylasmak istedim nacizane :) ) gonderimde bahsettigim bejekeli arkadaslarimin evinde izledim. Misafirlikteydik... Hasta ve koyu bejekeli bunlar.. O donemde gercekten iyilerdi... Ayni gun onlarinda maci vardi biraz saat farki var.. Malum o zamanlar evlerde tek TV durumu soz konusu... Bizim maci actik skor 2-0 olunca bunlar bir daha donmediler.. Sanirim Goteborg vs gibi bir Nordic/Kuzey Avrupa takimi ile oynuyorlardi yaniliyor olabilirim ustunden 30 sene gecmis malum :) Bunlar ezildiler ve kaybettiler sonra bizim maca gectik once 2-1 sonra 2-2 sonra 3-2... Boyle bir an'imdir.. Bunlarin rengi atti, sus pus :) Ben ve babam Cimbombom diye inletiyoruz evi, yer Aydin :) Arupa Fatihi oluverdik iste, tescili icin tabi bir 7 sene bekledik.. O gunu anlatmayayim... Hic uyumadim ki anlat anlat bitmez... Kupa aldik lan biz ! Hemde Avrupa'dan hemde Leeds'ten... Hemde Arsenal'den hemde Dortmuntdan...

Ben Neuchatel maçı ile gerçek manada GS'li olmuş tayfadanım. Gözümü açtığımdan beri Avrupa'da başarıya alışmışım. Takımı tutma sebebim babamın amcamın abimin GS'li olması falan değil, ailede çevremde öyle biri yoktu. Ben kendim Neuchatel-Monaco-Bükreş serisiyle GS'li oldum. Bizim seviyemizde Avrupa'da başarı yakalayalı 10 sene oldu, artık Avrupa'da yeniden oraları ve fazlasını hedeflemenin vakti geldi. Bizim için uzun bir ara. Evelki sezon Avrupa Ligi'nde teaser yaptık, bu seneden itibaren geliyoruz yavaştan inşallah :)

Salih özcan optimum çözüm olmaz mı? Geçen sene hem şampiyonluğa oynadı hem de bütün şampiyonlar ligi maçlarında oynadı
Optimum olmaz ama iyi bir ekleme olabilir. Salih çıkış döneminde daha bir 8 no idi.

Lakin biraz üçlü orta saha adamı gibi geliyor o da, ikili tandem oyuncusu dünyada da az.

Yine de alsak iyi olurdu.

Çalışkan disiplin ve iş ahlakı olan futbolcu her özelliğini geliştirebilir bence en iyi örnek Ronaldodur.Allah vergisi yeteneği vardı ama adam hep üstüne koydu.Ayrica burak yılmaz 27 yaşından sonra golcü oldu adam.2 sen önce kazma gibi top süren adam schalke maçında 2. Golde Messi gibi dokundu topa

Muhtemelen alexis sanchez transferi kovalarken Ali yiğit buruk devreye girdi ve neden fenerin hala anlaşamadığı zaha’yı getirmiyoruz free agent bir şartlarını soralım dedi ve apar topar transfer gerçekleşti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem-zaniolo-zaha sahada kağıt üzerindeki gibi uyumlu olmayabilir gibi geliyor niyeyse 3ü de çok deneyen adamlar

nasıl bir top paylaşımı olacak göreceğiz.
Okan hoca ayarlar o durumu bence birde şu yönden bakmak lazım geçen sene bazı maçlarda çok zorlandık kilit açamadık çünkü hücum repertuarımız kısıtlıydı sezon başı özellikle mertensin ve keremin ayağına baktık icardi gelene kadar allahtan gomis attı

Ben Neuchatel maçı ile gerçek manada GS'li olmuş tayfadanım. Gözümü açtığımdan beri Avrupa'da başarıya alışmışım. Takımı tutma sebebim babamın amcamın abimin GS'li olması falan değil, ailede çevremde öyle biri yoktu. Ben kendim Neuchatel-Monaco-Bükreş serisiyle GS'li oldum. 10 sene oldu, artık Avrupa'da yeniden oraları hedeflemenin vakti geldi. Bizim için uzun bir ara. Evelki sezon Avrupa Ligi'nde teaser yaptık, bu seneden itibaren geliyoruz yavaştan inşallah :)

Seninkisi daha iyi renkdasim. Iste herkesin durumu farkli :) Bizde baba da Galatasarayli olunca oradan basliyorsun.. Cevrem baya bejeke-fenev idi ona ragmen cok baski yaptilar hatirliyorum forma alacam diyen mi dersin top alacam diyen mi :) Bu arada Neuchatel macini hatirliyorum/animsiyorum. Dayim da Galatasaraylidir ancak oyle fanatiklik yok... Onunla izlemistim Istanbulá tatile geldigimiz bir donemdi.. Hayal meyal yine.. Klubun aurorasi baska iste.

geçen seneki kadar uyumlu bir takım olabileceğimizi düşünmüyorum maalesef kadro kalitesi artsa bile

11-12de de daha düşük profilli bir kadroyla 12-13ten çok daha iyi bir oyun oynamıştık mesela
İkisi de Avrupasız, çok farkettiriyor çünkü dar kadroyla oynamak konusunda. Avrupa varsa rotasyon şart örneğin 1 ŞL grup maçı neredeyse iki lig maçı kadar efor harcatıyor takımlara. Yavaş oynayamıyorsun orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt