Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Olum ciddi ciddi toleransınız bu kadar az mı ilk resmi maç 2-2 bitti diye takımı dağıtacaklar neredeyse az sakin soluklanın haftaya farklı yeneriz önümüze bakarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur emlakci mi oldu yaw :duğurcan yakında emlakçı olur en son muslerayı satıp onuru alalım diyorlardı onur emlakçı oldu muslera hala şampiyon oluyor
Hocaya laf soyleyenler yine utanacak sezon sonu.
Tabi varsa utanmalari.
Bakiyorum gecen sezonla ayni tipler genelde.
Ikinci maç en az 3 farkli galibiyet gelir bu arada
Icardi bu sahayı görünce sahaya çıkmazdıBen degil admin bey. Takimin orta sahasi yok daha, onlar gelince takim rayina oturur. Hele Baris gibi forvet pozisyonunda nereye kosacagini nasil pozsiyon alacagini bilmeyen adamla forvet oynadigimiz icin ben bu maci hos gorurum. Icardi olsa 1-2 golu vardi kesin.
Istanbulda bu kadar kötü oynayamaz diye düşünüyorum saydığın kişiler. Top rakipdeyken tataftarin baskısı ile eli ayağına dolaşır bunlarinIlkyari berkan,kerem ve boeynin sacmaliklariyla karşı karşıya kaldilar.ikinci yari net 1 pozisyonları var,goller nelson ve duboisin hatasi
Sana bjk ile basarilar, cok bile durdun bizim takimla. Senol'a selamlar ex-renktas.tek sorun var o da hoca
bjknin hazırlık maçını izledinizmi
şenol gençlerle filan taş gibi top oynatıyor
bizim ne oynadığımız belli değil!!!!
rakibin ilk 11 görünce zalgiris 2 gol atara 100 euro attım
bizim hocada attı sanırım!!!!!
dünyanın hiçbir hocası hazır olmayan bir takımın stoperlerini rakibin hızlı forvetleriyle birebir oynatmaz!!!
bu iş yangın mangın değil
polyana olmaya gerek yok!!!
ohhhh ne güzel ya milyonlar harcansın kötü yönetim gösteren bir hocaya laf söylemeyelim!!!!
aklını başına alacak kardeşim burası dingonun ahırı değil!!!!
bu takım clye kalacak ve eze eze kalacak!!!
milyonları saçıyoruz köy takımına karşı beyefendi 2-2 kalıyor ve göstere göstere!!!
Futboldan anlayan biri oh betek sorun var o da hoca
bjknin hazırlık maçını izledinizmi
şenol gençlerle filan taş gibi top oynatıyor
bizim ne oynadığımız belli değil!!!!
rakibin ilk 11 görünce zalgiris 2 gol atara 100 euro attım
bizim hocada attı sanırım!!!!!
dünyanın hiçbir hocası hazır olmayan bir takımın stoperlerini rakibin hızlı forvetleriyle birebir oynatmaz!!!
bu iş yangın mangın değil
polyana olmaya gerek yok!!!
ohhhh ne güzel ya milyonlar harcansın kötü yönetim gösteren bir hocaya laf söylemeyelim!!!!
aklını başına alacak kardeşim burası dingonun ahırı değil!!!!
bu takım clye kalacak ve eze eze kalacak!!!
milyonları saçıyoruz köy takımına karşı beyefendi 2-2 kalıyor ve göstere göstere!!!
Emlakçılıkta futboldan kazandığı paranın en az 10 katını kazanıyor.Onur emlakci mi oldu yaw :d
bi de kamp nedir yükleme nedirOlum ciddi ciddi toleransınız bu kadar az mı ilk resmi maç 2-2 bitti diye takımı dağıtacaklar neredeyse az sakin soluklanın haftaya farklı yeneriz önümüze bakarız
Haftayarovans nezaman
Ya 2 ay önce en büyük destekçi de bunlardı allah bilir :dbi de kamp nedir yükleme nedir
hızlı koşan at hesabı düşünseler
fb genelde ilk maçlarda hep şov yapıp patlıyor
aklımızı celme masontopçuları tek tek eleştirmek çok saçma geçin abi o işi
sen barışla zanioloyu üstüste bindirmişssin gol bekliyorsun ve öyle izliyorsun
en az 5 tane pozisyon sayarım atılan topa yan yana koştuklarını!
bunu dünyanın hiçbir büyük takımında göremezsin!
adam öyle izliyor ya
çıldırdım resmen!