Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 hafta tatile cıkıyorum arkadaşlar

takımı toparlayın

herkes Hull City maçı gibi başlamamızı bekledi sanırım

rakip onlara göre çok farklıydı

ve bu süreçte oyunculara neredeyse sezonluk kondisyon yüklendi yani bi ara BOEY önündeki adama pas atacak gücü yoktu ve bu adam BOEY

Forum yönetiminden rica ediyorum

Okan hoca konusunda art niyetli üyeler var

Sezon ilk resmi macindan sonra ortada herhangi bir kötü durum yok (elenmedik ikinci maca biraktik) ama buna ragmen gecen sezonun rekorlar kiran ve sampiyon olan oyunculari ve hocasina neredeyse hakaret edecekler

Sonra sezon devam ederken utanmadan tükürdüklerini yaliyorlar

Art niyetli üyelere gereken yapilsin,yapilan yorumlarin elestiri ile alakasi yok tamamen pislik cikarmak üzerine planlanmis mesajlar var

bu maç şunu gösterdi hazırlık maçlarında iyi oynayan berkanla hazırlık maçlarında bile kötü oynayan yunus bu takımın topçuısu değil aslada olamaz.En azından şunları kadrı dışı falan bıraksa hoca

Icardi bu sahayı görünce sahaya çıkmazdı

Sakatlık kaza bela olmadan bitmesi gayet makul durum

Fiziksel durumun futboldaki önemi için de iyi gösterge oldu, öyle ya da böyle adamlar sezonun 30. maçında, senin bazı adamların hazırlık maçı olmadan maça çıktı

Ortada kafaya takılacak bir durum göremiyorum

Hull maçı sonrası Acun ve Allahyar yüzünden Lucas’ı kaybettik dediğimde herkes bu maçı da onsuz alalım diyordu demekki fizik kalite çok önemliymiş, takımın en önemli pres gücü olmayınca da böyle saçmalayabiliyorsun
Evet Torreira'nin eksikligini Berkan'in oynayisini gorunce derinden hissettim. Sergio'nun da temposuzlugunu gecen sezondan biliyoruz, umarim tempolu ve pasi iyi olan bir 8 numara buluruz.

Ayrica saha konusunda haklisin, sentetik cim gercekten rezalet.

Fred +lemina+kerem demirbay iyi olur.midsoyu direkt yolla.nzonzi,seri ve leminalardan sadece torreiraya düşülmez,bilhassa böyle bi kadro ile

Okan hocam hala torreira’sı var sanıyor. en azından oynattığı oyun öyle.çıkardığı kadroda top tutacak topçu yoktu. takım ilk yarı hiç bişey oynamamış, rakip 3 tane net gol kaçırmış ikinci yarıya aynı kadro ile çıkıyorsun. 60 a kadar bekleme hastalıgını bırakması lazım..

Forum yönetiminden rica ediyorum

Okan hoca konusunda art niyetli üyeler var

Sezon ilk resmi macindan sonra ortada herhangi bir kötü durum yok (elenmedik ikinci maca biraktik) ama buna ragmen gecen sezonun rekorlar kiran ve sampiyon olan oyunculari ve hocasina neredeyse hakaret edecekler

Sonra sezon devam ederken utanmadan tükürdüklerini yaliyorlar

Art niyetli üyelere gereken yapilsin,yapilan yorumlarin elestiri ile alakasi yok tamamen pislik cikarmak üzerine planlanmis mesajlar var
Bunlarin istedigi hoca kim onu merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt