- 3 Temmuz 2012
- 133.951
- 80.786
- 5.198
1 hafta tatile cıkıyorum arkadaşlar
takımı toparlayın
takımı toparlayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugurcan bugun yedigi golun benzerini biz de yese neler derler dusunemiyorum.Günay işi hazır resmileşmeden ciddi ciddi Yunus'u Uğurcan transferi için yoklamamız lazım. Hatta buna Yusuf da eklenebilir.
Hiç bisey anlamadim ama varimŞu takımı gömüp duranlarlan iddiaya girecek var mı formasına? Şampiyonlar ligine katılmasına
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz diyoz da boşuna mı diyoz?hala rashica rashica.morutan var isteOrta sahaya torreira ve iyi biri daha yetmez yedegede oli mitzo yerine aynı tarzda yedek alınmalı. Bu sart
bu ilk maç herhangi bir ilk maç degilbi de kamp nedir yükleme nedir
hızlı koşan at hesabı düşünseler
fb genelde ilk maçlarda hep şov yapıp patlıyor
Katılırsak ben katılamazsak sen kazanıyorsun.Hiç bisey anlamadim ama varim
ben mi hazırlıcam en çok para edecek 3 oyuncundan birini taraftarın önüne atıyosun ayıp değil mi
Evet Torreira'nin eksikligini Berkan'in oynayisini gorunce derinden hissettim. Sergio'nun da temposuzlugunu gecen sezondan biliyoruz, umarim tempolu ve pasi iyi olan bir 8 numara buluruz.Icardi bu sahayı görünce sahaya çıkmazdı
Sakatlık kaza bela olmadan bitmesi gayet makul durum
Fiziksel durumun futboldaki önemi için de iyi gösterge oldu, öyle ya da böyle adamlar sezonun 30. maçında, senin bazı adamların hazırlık maçı olmadan maça çıktı
Ortada kafaya takılacak bir durum göremiyorum
Hull maçı sonrası Acun ve Allahyar yüzünden Lucas’ı kaybettik dediğimde herkes bu maçı da onsuz alalım diyordu demekki fizik kalite çok önemliymiş, takımın en önemli pres gücü olmayınca da böyle saçmalayabiliyorsun
Orta saha çok önemli bir yer. Herkesin performansını arttırdığı bolgeBiz diyoz da boşuna mı diyoz?hala rashica rashica.morutan var iste
Bunlarin istedigi hoca kim onu merak ediyorumForum yönetiminden rica ediyorum
Okan hoca konusunda art niyetli üyeler var
Sezon ilk resmi macindan sonra ortada herhangi bir kötü durum yok (elenmedik ikinci maca biraktik) ama buna ragmen gecen sezonun rekorlar kiran ve sampiyon olan oyunculari ve hocasina neredeyse hakaret edecekler
Sonra sezon devam ederken utanmadan tükürdüklerini yaliyorlar
Art niyetli üyelere gereken yapilsin,yapilan yorumlarin elestiri ile alakasi yok tamamen pislik cikarmak üzerine planlanmis mesajlar var