- 2 Temmuz 2011
- 132.685
- 55.599
- 5.338
Okan buruga kimse gitsin demiyo,yaptığı yanlışlar eleştiriliyor.elensek yangın o zaman olur,simdin yangın yok abartmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı 2-1 kazansaydık bu seferde 2-1 tehlikeli skor,bunlar bize İstanbul’da 3 tane atarlarsa 3 gol atıp beraberliği yakalayamaz ve eleniriz diyeceklerdi.neyse bugünlük yeter ben gideyim bu kadar olumsuz insana katlanamıyorum
Bunun gibilere gidip futbolcu verdik bide ahh yazik bize
AynenFelix diyince millet size saldiriyor, yok efendim somurtma olur nerde oynatcan diye. Nekadar kalite okadar iyi, futbol iyi oyuncularla oynanir. Orta saha da sifir, bosuna 8 aranmiyor. Neyse rövansa ins. Torreira yeitisir ama zor heralde.
sen zanyolonun hesabını ver
tek yerlinin yeri garanti o da Abdulkerim.Çok gülüyorum len... Şu maçta onu niye oynattın bunu niye oynattın muhabbeti yaparken bir de her maç rotasyon muhabbeti yapılıyor. As kadro net olur. Sakatlık vs varsa rotasyona girilir. Onu bunu boşverin de 3. Yerli kim olacak onu deyiverin bana...
Bu serefsizler bizim şampiyonluğu da kutlamamisti gittik topcu verdik. Bunun gibi takim senden topçu istediginde en boktan adama bile 1m cekicen.erden baskanım dun cıktıgı programda ''annem sureklı cok ıyı nıyetlı oldugumu , ınsanların bunu kullandıgını , bıraz uyanık olmam gerektıgını soyluyor kızıyor ' dıyordu. Demek kı kadın haklı.
Yav hala Felix diyorsun. Sen rotasyonu gördün mü bugün? Torreira yı diblendirmeyi gördün mü bugün? Ligde bundan farklı mı olacak. Zanioloyu satarsan al Felix i... Orta sahanın göbeği bomboş ama biz Felix istiyoruz.Felix diyince millet size saldiriyor, yok efendim somurtma olur nerde oynatcan diye. Nekadar kalite okadar iyi, futbol iyi oyuncularla oynanir. Orta saha da sifir, bosuna 8 aranmiyor. Neyse rövansa ins. Torreira yeitisir ama zor heralde.
Son lafa kadar ne güzel konustu dedim. Son cümlede sivadineleştirmek düşmanlık değildir çıkın şu ortadoğu kafasından
siyasetde futbolda heryerde aynı kafa
bendense veyahut benimse eleştirmek yasak
bu nasıl bir kafa yapısıdır
göz göre göre yanlış yapılıyor
bunu görmemek inanılır gibi değil
evet affferin hocam müthiştinmi diyeceğiz
tek tek futbolcuların hepsine sallarsın futbola sadece yüzeysel bakarsan
benim sahada gördüğüm tam bir kaosdu
kimin ne yaptığı belli değildi
onun için futbolcuları tek tek eleştirmek saçmalık
oliveraya sallıyorsunuz adam sahanın en iyisiydi izlediğiniz futbol okadar işte
Haftaya pozisyon vermeden 4 tane atarız, sonraki tura da eksiksiz başlarız, ondan sonrasında da zaten oturmuş oluruz.siz hala ciddiyetin farkında değilsiniz!!!
clye kalamazsak görürsünüz curcunayı
eleştirmek düşmanlık değil!
göz göre göre hata yapılamaz bu seviyede!!!
eleştireceksin ki aynı hatayı yapmasın!!!
Son lafa kadar ne güzel konustu dedim. Son cümlede sivadin