Transfer Nöbeti #9 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neyse bugünlük yeter ben gideyim bu kadar olumsuz insana katlanamıyorum
Maçı 2-1 kazansaydık bu seferde 2-1 tehlikeli skor,bunlar bize İstanbul’da 3 tane atarlarsa 3 gol atıp beraberliği yakalayamaz ve eleniriz diyeceklerdi.
İşin garip tarafı bu maçı 3-0 bile kaybetsek içeride 4 tane atıp turu yine
geçerdik.

Çok gülüyorum len... Şu maçta onu niye oynattın bunu niye oynattın muhabbeti yaparken bir de her maç rotasyon muhabbeti yapılıyor. As kadro net olur. Sakatlık vs varsa rotasyona girilir. Onu bunu boşverin de 3. Yerli kim olacak onu deyiverin bana...

Yükleme falan diyorlar da o zaman top bizde olsun diye ısrar etmeyeceğiz, sezon başında kontra benimseyeceksin sonra sistem oturacak zaten.
Bu geçiş zamanlarında farklı disiplini benimsemek lazım. Top bizde olsun sevdası yüzünden mal gibi kontra yiyoruz Konya maçı gibi bir maç çıkardık.
Akıllanırız elbette tabi ama şu bilinci erkenden kapmamız lazım.
Ha tam top bizde kalsın sakin olalım diyeceğimiz maçın sonlarında maç gibi boş gol yemek de cabası.

Bunun gibilere gidip futbolcu verdik bide ahh yazik bize

erden baskanım dun cıktıgı programda ''annem sureklı cok ıyı nıyetlı oldugumu , ınsanların bunu kullandıgını , bıraz uyanık olmam gerektıgını soyluyor kızıyor ' dıyordu. Demek kı kadın haklı.

eleştirmek düşmanlık değildir çıkın şu ortadoğu kafasından

siyasetde futbolda heryerde aynı kafa

bendense veyahut benimse eleştirmek yasak
bu nasıl bir kafa yapısıdır

göz göre göre yanlış yapılıyor
bunu görmemek inanılır gibi değil

evet affferin hocam müthiştinmi diyeceğiz

tek tek futbolcuların hepsine sallarsın futbola sadece yüzeysel bakarsan

benim sahada gördüğüm tam bir kaosdu

kimin ne yaptığı belli değildi

onun için futbolcuları tek tek eleştirmek saçmalık

oliveraya sallıyorsunuz adam sahanın en iyisiydi izlediğiniz futbol okadar işte

Çok gülüyorum len... Şu maçta onu niye oynattın bunu niye oynattın muhabbeti yaparken bir de her maç rotasyon muhabbeti yapılıyor. As kadro net olur. Sakatlık vs varsa rotasyona girilir. Onu bunu boşverin de 3. Yerli kim olacak onu deyiverin bana...
tek yerlinin yeri garanti o da Abdulkerim.

erden baskanım dun cıktıgı programda ''annem sureklı cok ıyı nıyetlı oldugumu , ınsanların bunu kullandıgını , bıraz uyanık olmam gerektıgını soyluyor kızıyor ' dıyordu. Demek kı kadın haklı.
Bu serefsizler bizim şampiyonluğu da kutlamamisti gittik topcu verdik. Bunun gibi takim senden topçu istediginde en boktan adama bile 1m cekicen.

zagreb ilk yarı 3 0 önde bunlar bize çıkmıyordu değil mi ? play ofda falan

bu arada herkes ortasahaya yükleniyor ama öndeki 4lü bence bu oyunun kötğ olmasının sebebi idi

bu dörtlü çok top kaybı üsetşne neredeyse sıfır karşı presle oyunun ön tarafta oynanmasını baltaladı berkan ile oliveira sürekli gel git yaparak tükendiler

böyle bekler dahil 6 kişi ile hücum ediyorsan bu kadar kolay top kaybetmeyecek veya hemen orada basacaksın ki takım geriye koşmasın sürekli

bu öndeki 4lü ile torreira bile olduğundan köyü görünürdü

Zanioloyu satmaliyiz. Bu adam ince isleri yapamaz. Set oyunu oynamayi istesek zorlanir.

Onu satip o parayla gidip Salih, Rashica ve Kamadayi cekersek daha mantikli olur.

Morutan bence kalmali. Lazimsa Yunusu payla satalim.

Felix diyince millet size saldiriyor, yok efendim somurtma olur nerde oynatcan diye. Nekadar kalite okadar iyi, futbol iyi oyuncularla oynanir. Orta saha da sifir, bosuna 8 aranmiyor. Neyse rövansa ins. Torreira yeitisir ama zor heralde.
Yav hala Felix diyorsun. Sen rotasyonu gördün mü bugün? Torreira yı diblendirmeyi gördün mü bugün? Ligde bundan farklı mı olacak. Zanioloyu satarsan al Felix i... Orta sahanın göbeği bomboş ama biz Felix istiyoruz.

eleştirmek düşmanlık değildir çıkın şu ortadoğu kafasından

siyasetde futbolda heryerde aynı kafa

bendense veyahut benimse eleştirmek yasak
bu nasıl bir kafa yapısıdır

göz göre göre yanlış yapılıyor
bunu görmemek inanılır gibi değil

evet affferin hocam müthiştinmi diyeceğiz

tek tek futbolcuların hepsine sallarsın futbola sadece yüzeysel bakarsan

benim sahada gördüğüm tam bir kaosdu

kimin ne yaptığı belli değildi

onun için futbolcuları tek tek eleştirmek saçmalık

oliveraya sallıyorsunuz adam sahanın en iyisiydi izlediğiniz futbol okadar işte
Son lafa kadar ne güzel konustu dedim. Son cümlede sivadin

siz hala ciddiyetin farkında değilsiniz!!!

clye kalamazsak görürsünüz curcunayı

eleştirmek düşmanlık değil!

göz göre göre hata yapılamaz bu seviyede!!!

eleştireceksin ki aynı hatayı yapmasın!!!
Haftaya pozisyon vermeden 4 tane atarız, sonraki tura da eksiksiz başlarız, ondan sonrasında da zaten oturmuş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt