Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dakika Hakan Kuzunun Almanya vatandaşlığı elinden alındı oyuncu Türkiye ye doğru yola çıktı

1722177321093.webp

1722177051075.webp

dünkü maçın özetini şimdi izledim herif 2 tane asistlik posyon yaratmış başka da bişey yok takımda ama laf yiyor yine

ben de kötü oynadı da o yüzden yine bazıları hortladı zaha zaha diye sanıyodum

garip bi taraftarlık örneği

Ekli dosyalar

• 1722177080561.webp
    1722177080561.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 31
Ekli dosyayı görüntüle 254535
Ekli dosyayı görüntüle 254533

dünkü maçın özetini şimdi izledim herif 2 tane asistlik posyon yaratmış başka da bişey yok takımda ama laf yiyor yine

Yoo gayet iyiydi 2 tane asistlik pozisyon hazırladı geriye dönmeye çalısıp kohne yardim falanda yaptı elinden geldigince 45 dk oynadı zaten bir 45 de ne yapılabilir daha yani 6678 kisiyi geçip gol atamadıgı için suclu yine galiba heis :asd:

Yoo gayet iyiydi 2 tane asistlik pozisyon hazırladı geriye dönmeye çalısıp kohne yardim falanda yaptı elinden geldigince 45 dk oynadı zaten bir 45 de ne yapılabilir daha yani 6678 kisiyi geçip gol atamadıgı için suclu yine galiba heis :asd:

mertensle 3 sn tartışmışlar sanırım ondan korkmuş taraftarımız

Orada tek sorun Ziyech- Zaha- Barış bu üçü de ilk 11 oyuncusu aslında. Barış kesin 11 dediğimizde Ziyech ve Zaha'dan biri yedekte kalıyor bir yedek için maliyetleri yüksek oluyor aslında o yüzden ikiliden biri gidip oraya maaş olarak düşük ve genç. bir oyuncu hem kadro planlaması hem de maliyet açısından daha hayırlı olabilir bizim açımızdan.

Dursun'un çapsızlığı
Okanın Okanoğlumsuna dönüşmesi..

Başarısızlık loading..

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 254535
Ekli dosyayı görüntüle 254533

yok yaw zaha dün gayet iyiydi zaten.

çoğu kişinin tek kriteri skor zaten yaw. bok gibi oyna 1-0 yen kralsın.

dün maçı 90 dk izledim. zaten son 20 dakika falan çöp yaw. bir sürü oyuncu çıkıyor - giriyor çorba gibi.

bir ara hoca metehan'ı, efe'yi sağ bek, demirbay'ı stoper denedi düşün. adı üstünde hazırlık maçı işte.

haa ders çıkarılacak çok nokta var tabiki. sert, fizikli ve basan takımlar çok zorluyor bizi bu bir gerçek. ancak oyunun belli bölümlerinde gayet toparladık, üst üste pozisyonlara da girdik, olmadı.

milli takımdan dönen oyuncuların neredeyse hepsi hayalet gibiydi, belli daha kendilerine gelememişler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt