Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.267
- 58.405
- 3.383
Takimin en etkili 4 yahut 5. Kanadi hakkinda bu kadar konusmak manasiz gelior
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir suru maç yapacagiz yav yedek olarak bakmam o yuzden rotasyonda birbirlerinin arkasında bakarım ben. O yuzden sezon icerisinde hepside oynayacaktır tabi biri digerinden biraz daha fazla olabilir burada da rekabet giriyor zaten bence.Orada tek sorun Ziyech- Zaha- Barış bu üçü de ilk 11 oyuncusu aslında. Barış kesin 11 dediğimizde Ziyech ve Zaha'dan biri yedekte kalıyor bir yedek için maliyetleri yüksek oluyor aslında o yüzden ikiliden biri gidip oraya maaş olarak düşük ve genç. bir oyuncu hem kadro planlaması hem de maliyet açısından daha hayırlı olabilir bizim açımızdan.
fc dürenBayern AS oyuncularin da oynadığı hazırlık maçında 5. lig ekibine karşı 1-0 geride Boey için çok çok kötü yorumlar var
Parma maçıyla sezonu bitirenlere gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 254540
Hic farketmez, hatta keşke kaybetseler imitasyon ise. İsmi kupayı da kaybetti kalır.Gercek değil imitasyon kupa yüksek ihtimalle. Talep eden taraftar derneklerine gönderiyorlar sanırım bu taraftarla iletişim işine atanmış yönetici ile birlikte.
Bayern AS oyuncularin da oynadığı hazırlık maçında 5. lig ekibine karşı 1-0 geride Boey için çok çok kötü yorumlar var
kaç ay geçti hala kutlama yeter beşiktaş maçında da kupa oynar artık orta saha'da
İstemiyorlarsa yollasınlarBayern AS oyuncularin da oynadığı hazırlık maçında 5. lig ekibine karşı 1-0 geride Boey için çok çok kötü yorumlar var
rahmetli barış manço gibi 7'den 77'ye gezecek gibi kupa bu gidişleŞoray Uzun’dan fazla il gördü şu kupa yav, görgüsüzler
Kullanmayı bilmiyorlarsa geri göndersinlerBayern AS oyuncularin da oynadığı hazırlık maçında 5. lig ekibine karşı 1-0 geride Boey için çok çok kötü yorumlar var
Bayern lağvedilmeliBayern AS oyuncularin da oynadığı hazırlık maçında 5. lig ekibine karşı 1-0 geride Boey için çok çok kötü yorumlar var
Zaha gayet iyidi abi , Yerine kim girerse girsin ondan etkili olamıyor, bu birazda bizim sistemle ilgili benceEkli dosyayı görüntüle 254535
Ekli dosyayı görüntüle 254533
dünkü maçın özetini şimdi izledim herif 2 tane asistlik posyon yaratmış başka da bişey yok takımda ama laf yiyor yine
ben de kötü oynadı da o yüzden yine bazıları hortladı zaha zaha diye sanıyodum
garip bi taraftarlık örneği