Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada tek sorun Ziyech- Zaha- Barış bu üçü de ilk 11 oyuncusu aslında. Barış kesin 11 dediğimizde Ziyech ve Zaha'dan biri yedekte kalıyor bir yedek için maliyetleri yüksek oluyor aslında o yüzden ikiliden biri gidip oraya maaş olarak düşük ve genç. bir oyuncu hem kadro planlaması hem de maliyet açısından daha hayırlı olabilir bizim açımızdan.
Bir suru maç yapacagiz yav yedek olarak bakmam o yuzden rotasyonda birbirlerinin arkasında bakarım ben. O yuzden sezon icerisinde hepside oynayacaktır tabi biri digerinden biraz daha fazla olabilir burada da rekabet giriyor zaten bence.

Bayern AS oyuncularin da oynadığı hazırlık maçında 5. lig ekibine karşı 1-0 geride Boey için çok çok kötü yorumlar var

Parma maçıyla sezonu bitirenlere gelsin

IMG_3291.jpeg

Wendel istiyorsak basarsın parayı alırsın adamlarla zaten pazarlık yapabilecek konumda değiliz 1 eylül günü kapıyı çalsak yine aynı fiyatı çekecekler.

Zenitle pazarlık yapamazsın öyle bir kulüp değil eğer bu kadar önem arz ediyorsa kadro planlamasında düşünülüyorsa bedelini verip alırsın.

bu arada ben hala daha takımın önemli parçalarının telafi edilemeyecek bir zaman diliminde satılmasından çekiniyorum. bu yönetimi biraz biliyorsam da, kesin öyle bir şey yaşanacak. inş fb'de de benzer ayrılışlar olur (umarım).

bjk bizim maç öncesinde sanırım bir hazırlık maçı daha yapacak, kendi tesislerinde. biz ise antrenmanlar ile hazırlanacağız.

3 ağustos süper kupa

9 ağustos lig (hatayspor)

2/2 büyük moral olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt