- 26 Ocak 2021
- 41.014
- 40.266
- 3.078
Fofana icin Milan 17 milyon euro teklif etmis, Monaco 35 istiyormus
25 de anlasalım monacospor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonra yataktan düşersinbu sene tsyi bile geçemeyeceğimiz bir sezon olacak
Zaten Fenerle bir yakınlıkları var sanırım. Geçen sene bunlarla turnuva yapmışlardı. Sosyal medyada tansfere köstek olmak için Koç'un Zenit başkanını aradığı bile yazılıyor. Belki de ayak diremelerinin sebeplerinden biri budur.Sonunda zorla kuslara aldiracaklar bu adami.
Son gün Sanchez'i satıp adanın geri kalanını yaparız ne güzel. Para kalırsa da maaş falan öderiz.Sanchez için teklif olabilir, Sanchezi satarsak şaşmam son günlere doğru.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
koçero küreselci yahudi lobici değil mi ruslarla ne işi ola ki!!Zaten Fenerle bir yakınlıkları var sanırım. Geçen sene bunlarla turnuva yapmışlardı. Sosyal medyada tansfere köstek olmak için Koç'un Zenit başkanını aradığı bile yazılıyor. Belki de ayak diremelerinin sebeplerinden biri budur.
Ertano Süzgünelli: Milan 35 milyon € seviyesine çıkarsa bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum.milan muhabirleri: aradaki fark az ben bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum
Zahayi seviyorum ya, adamin hırsı itici olabiliyor bazen ama cabalamiyor diyemeyizLig başlasın 5-10 hafta sonra bunu tekrar konuşalım üstad. Hazırlık maçları ölçü değil. Metehan bile çıkıyor 2 gol atıyor mesela
kim dio renktaşBu Paulo Bernardo'yu izleyen varmıdır arkadaşlar menajer önerisi gelmiş heralde.
süleymano rodopettimilan muhabirleri: aradaki fark az ben bu transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum
12m veriyoruz 4m az yazmiṣsinzaha denen enkaz gitmezse çok sorun çıkarır bu sezon. benchte oturacak adama 8 milyon maaşı real madrid bile vermez