Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
200e yakin mac oynamis diyo, musah 260Yunus Musah olabilir. Milan orta saha alıp duruyor. Orada forma şansı zor görünüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
200e yakin mac oynamis diyo, musah 260Yunus Musah olabilir. Milan orta saha alıp duruyor. Orada forma şansı zor görünüyor.
ET ye özendiKoskoca Galatasaray külübünün bir basın sözcüsü yok , Neden baskanın her şeyin başında ben varım saçmalığı yüzünden.
Dogru dedin. Iyi bir hocayla yine sampiyon olur bu takim.yav takım sanki 10. olmuş her yeri eksik gibi ağlıyonuz
Kim ki
19:05 de Point otelin önüne sicma eylemiHadi transfer yapamiyorsunuz bari tffnin yaptigi atamalara cikin da 2 kelam edin hainler
Bukadari fazla hemen bugun aksiyon almali taraftar. Bu iṣi engellerse tataftar engeller. Bunlar 1 gun dahi görevde kalmamali
Dursunun hotelinin telefonunu kitlesek yeter
Nanasi 3lü os değil mi yav. Malmö seneye sözleşmesi bitecek herifi 10a bırakıyorsa hiç dayak yememiş sanırım.Sucic gerçi Nanasi de olabilir
Adamın kendi görüşü o olabilir. Yönetimden çok rahatsızım ama yangın yapılıp baskı oluşturulmasına ben de karşıyım; yönetimin bundan etkilenip plansız programsız hareket etmesine daha da karşıyım. Reyting almak için programda sallamak daha iyi olur kendisi için. Ben dürüst olduğunu düşünüyorum. Aynı adam asıl tehlikenin transferin geç olmasının değil Tff'de yaşanan fener yapılanması olduğunu da söyledi. Dursun Özbek ve ekibinin ne kadar pasif olduğunu söyledi. Rezan Epözdemir'i programa çıkarıp tahkim başkanı atamasını gündem yaptı. Dursun Özbek'in transfer açıklamasını eleştirdi. İlkin Aydın'a yapılan haksızlığı ve GS düşmanlığına tepki gösterdi. Ben destek olunması gereken ender gazetecilerden biri olduğunu düşünüyorum.Ne zaman eleştirisini yaptı? Bunların transfer yapamayacağını aylardır ezelin kör annesi meliha bile gördü. Yok yangına gerek yok, bu yangın panik yaptırır, daha transfer dönemi yeni başladı diye taraftarı sakinleştirmeye çalışıyordu kendisi.
Kol gibi bırakmayan fenerli olsun19:05 de Point otelin önüne sicma eylemi
Herkes gerekeni yapsın
akşam birileri bir şey üfürse bari. çok sıkıcı o kadar sıkıcı ki kolpayım ben diye bağıran bir haber bile iyi gelir.Nanasi 3lü os değil mi yav. Malmö seneye sözleşmesi bitecek herifi 10a bırakıyorsa hiç dayak yememiş sanırım.
20 milyon piyasası olup 10 milyona gönderilmek istenen adam ya sezonu bok gibi geçirmiştir umudu kalmamıştır yada sözleşme süresi bitimine az süre vardır.
Sucic bildiğin zaniolo sakatlığına girmiş.
Nereden bakarsan tutuyor bu.
10 milyona satılabilme ihtimali var,
200 maça yaklaşmış.
1.5 ay sonra 22 olacak.
20 milyon euro kısmı biraz tereddüt ettiriyor.
okan buruk'la ne derdin var kardeş anlat bilelim çözelimDogru dedin. Iyi bir hocayla yine sampiyon olur bu takim.