Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.614
- 920
- 1.873
İnşallah Luka sucic'tir. Burda Keramettin admirim önermişti galiba sözleşmesi de bitiyor.Bu isim çok net luka sucic
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah Luka sucic'tir. Burda Keramettin admirim önermişti galiba sözleşmesi de bitiyor.Bu isim çok net luka sucic
Sami yen haberkim lan bu
niye herkes kim diye soruyor nerden bilelim 22 yaşında bi topçuymuş iştekim lan bu
ne zaman dedin lan! gelsin yarın hemenSucic dedik ya olm.
2025 sözleşme bitişi. 15 milyon tm göstergesi biraz abartmayla 20 milyonluk piyasa olan oyuncu.
Elden çıkarıp para kazanmak istiyorlar sözleşme uzatmıyor. 10 milyona alırsın çok rahat.
Yav he heO haberi gormeme ragmen yazdim.Bizle ilgili degil zaten,bize gelir de demedim.baska takima olumlu haberleri cikar
Alamazlar, daha doğrusu almazlar.ne zaman dedin lan! gelsin yarın hemen
Bende öyle dusundum ama elim varmadi yazmayabunu utanarak söylüyorum ama Süper Kupa'yi kaybetmek bizim icin hem SL hem de sezon icin hayirli olabilir
Luka sucic Gs de via @Tuna Köseniye herkes kim diye soruyor nerden bilelim 22 yaşında bi topçuymuş işte
Başımızda duranlardan daha büyük Galatasaray düşmanı var mı acaba? Bence dışarılara bakmaya gerek yok.Galatasaray düşmanları gül gibi yöneticimiz yedi şimdi de milleti oyalayarak Galatasaray'a ihanet ediyorlar
Bu herif de kim? Kone mi
Keşke getirebilseler birini ama sanmıyorumGardiyi mutlu etmediğimiz sürece oyuncu alamazlar. Kendinizi p.l. çöplerine hazırlayın diyorum.
28-32 yaş aralığında Olivier style sürekli ordan oraya sürüklenmiş herifin birini getirecekler. Daha doğrusu menajeri gelecek bize bunlar da eheheh isim aldık diye önce mal gazetecilere haber yaptıracak.
Reis her zaman doğru cümleleri kurmuştur.Alamazlar, daha doğrusu almazlar.
Bunlar hain, bunlar beceriksiz, bunlar ahlaksız, bunlar vatanı sattı vatanı.(Rte sesinden)
Sucic gerçi Nanasi de olabilirBu herir de kim? Kone mi