Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bile baya iyimserdim transfer surecinin baslarinda, herkes burda bosa yangin yapiyor diyordum ama ortada cok ciddi bir momentum farki var artik transferle alakali ya da alakasiz

Butun rakiplerimiz bizi gecebilmek icin inanilmaz yatirimlar yapiyor ve bu yatirimlar neticesinde beklentilerini yukseltiyor, biz ise oldugumuz yerde sayiyoruz. Yanlis anlasilmasin, bence gecen sezon basi yasadigimiz durumun cok uzagindayiz, cok daha nitelikli bir kadromuz var fakat bu kadro su anda 2 kez ligde sampiyon olmus ve daha fazla motivasyonu olmayan bir kadro.

Bize kazanmak isteyen, taraftari heyecanlandiracak bir ya da iki oyuncu lazimdi. Malesef ismi cikan oyuncularin hicbiri bu kalibrede degil.

Ortasaha transferi beklentim de cok dusuk artik. Bu sene biraz sallantida gidersek devre arasinda Dursun Ozbek'i paketlememiz lazim.

Galatasaray düşmanları gül gibi yöneticimiz yedi şimdi de milleti oyalayarak Galatasaray'a ihanet ediyorlar
Başımızda duranlardan daha büyük Galatasaray düşmanı var mı acaba? Bence dışarılara bakmaya gerek yok.

Verdikleri sözlerin hiç birini tutmadılar. Yalan üstüne yalan söylediler. Galatasaray'ı ailesi kadar seven, cebinden karşılıksız para veren, gece gündüz yorulmadan çalışan adamı küstürdüler. Gelen devasa paraların nerede, kimin cebinde olduğu belli değil. Galatasaray'ın haklarını savunmuyorlar. Transfer yapıp takımı güçlendirmiyorlar. Geçtiğimiz yılları bile aratacak bir fenerasyon kuruluyor ve ses çıkarmıyorlar.

Bunların karşımızdaki rakipler değil başımızda duranlar yaptı. Soruyorum şimdi bunlardan ala düşmana gerek mi var?

O kadar ah aldılar ki bunların acısı elbet çıkar bir zaman ve yerde.

Gardiyi mutlu etmediğimiz sürece oyuncu alamazlar. Kendinizi p.l. çöplerine hazırlayın diyorum.
28-32 yaş aralığında Olivier style sürekli ordan oraya sürüklenmiş herifin birini getirecekler. Daha doğrusu menajeri gelecek bize bunlar da eheheh isim aldık diye önce mal gazetecilere haber yaptıracak.

Gardiyi mutlu etmediğimiz sürece oyuncu alamazlar. Kendinizi p.l. çöplerine hazırlayın diyorum.
28-32 yaş aralığında Olivier style sürekli ordan oraya sürüklenmiş herifin birini getirecekler. Daha doğrusu menajeri gelecek bize bunlar da eheheh isim aldık diye önce mal gazetecilere haber yaptıracak.
Keşke getirebilseler birini ama sanmıyorum

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koskoca Galatasaray külübünün bir basın sözcüsü yok , Neden baskanın her şeyin başında ben varım saçmalığı yüzünden.

Samiyenin söylediği manu kone’dir. 2 gündür alman basınında ayrılacağı haberi çıkmış. Sakatlıkta yaşadı geçen sene, muhtemelen önerilmiştir bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt