Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.056
- 101.276
- 5.238
Rabiot da olurFilmin sonunu biliyoruz , bonservisi elinde olan kamp görmemiş birini alıp getirecekler işte ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot da olurFilmin sonunu biliyoruz , bonservisi elinde olan kamp görmemiş birini alıp getirecekler işte ya
samiyeni takip et üfürecektirakşam birileri bir şey üfürse bari. çok sıkıcı o kadar sıkıcı ki kolpayım ben diye bağıran bir haber bile iyi gelir.
gizli olan mı açık olan mısamiyeni takip et üfürecektir
Dün 8 numaranın zamanı var bekleyeceklermiş istenilen fiyatlara gelmesini yazmış bugunde tekrarlamıs gizliden bir sey ufurecegini sanmıyorumsamiyeni takip et üfürecektir
Bizi sattigi gunden beri sevmiyorum.okan buruk'la ne derdin var kardeş anlat bilelim çözelim
o konuda hemfikiriz adkBizi sattigi gunden beri sevmiyorum.
Nanasi kanat son izlediğim maçında 4-4-2'nin sol kanadı oynadı adam orta ikili için aşırı ofansif kalır. En fazla dediğiniz gibi 4-3-3'un ofansif rolünü üstlenir.Nanasi 3lü os değil mi yav. Malmö seneye sözleşmesi bitecek herifi 10a bırakıyorsa hiç dayak yememiş sanırım.
20 milyon piyasası olup 10 milyona gönderilmek istenen adam ya sezonu bok gibi geçirmiştir umudu kalmamıştır yada sözleşme süresi bitimine az süre vardır.
Sucic bildiğin zaniolo sakatlığına girmiş.
Nereden bakarsan tutuyor bu.
10 milyona satılabilme ihtimali var,
200 maça yaklaşmış.
1.5 ay sonra 22 olacak.
20 milyon euro kısmı biraz tereddüt ettiriyor.
Sen birseyler bilmeyen bir ahberte benziyorsuno.s pazar günü açıklanır
Öyle olacak zatenBenim korkum bunlar futbolculara maaşlarını ödememesi yada çok geç ödeyerek takım içinde huzursuzluk yaratmaları.
Kim bilir kime yemin ettiler bizi şampiyon yaptırmamaya. Şakası yok. Bu yönetimden beklenir.
Boşuna Turkiyede 3 sene üst üste şampiyon olmak imkansız gibi bir şey demiyoruz. İlla bizi ya içerden ya dışardan sabote edicek birileri geliyor başımıza.
pazar kap kapalıo.s pazar günü açıklanır
Dogru dedin. Iyi bir hocayla yine sampiyon olur bu takim.
pazar kap kapalı
Nolacak halimiz cundfieldtransferler için açıyoruz rtaş pazarları