Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.704
- 7.338
- 1.843
haluk kapa çeneni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhasebecinin ne işi olur futbolla yaw
Sen sor soruyu öğreniriz, ücret istemez rnkts
Günlerdik dedik bu adam gelecek bunca zaman transfer olmama nedeni bu adam işte bekliyoruz bunu Okan hoca ısrarla bu adamı istiyorGalatasaray’da 8 numarada liste başı Scott McTominay! (Spor Gecesi)
O da bizimScott gelecekse utd rabyoyu alabilir
Kopyalayıp attım, cvp gelince genel sohbette etiketlerim seniBu yıl ocak’tan temmuz’a kadar net maaş aldım, şimdi brüt maaş veren bir şirkete geçeceğim, ağustos’tan itibaren farklı bir yerde çalışacağım yani, bankaya yatacak net maaş sanki ocak’ta girmişim gibi sıfırdan en yüksekten mi yatacak, yoksa yıl sonuna yaklaştığımız için düşükten mi yatacak?
Soru bu üstad
Chat gpt , geminiye falan sorsana bunuda üstelik beleşBu yıl ocak’tan temmuz’a kadar net maaş aldım, şimdi brüt maaş veren bir şirkete geçeceğim, ağustos’tan itibaren farklı bir yerde çalışacağım yani, bankaya yatacak net maaş sanki ocak’ta girmişim gibi sıfırdan en yüksekten mi yatacak, yoksa yıl sonuna yaklaştığımız için düşükten mi yatacak?
Soru bu üstad

evetYa Rabiot beğenilmiyor. Orta sahasında Oliviera olan taraftara bak Rabiot beğenmiyor. Ne bekliyorsunuz Rodri falan mı ?
Benfica ile sen bir misin? Onlar fabrika gibi..Benfica gidip 10’a Vanderson’u alıyor Gremio’dan biz hala Jelert calabria malabria..
Vanderlan falan ne durumda acaba.
Bi boktan anlamiyor üstad bu tarz konularda chat gptChat gpt , geminiye falan sorsana bunuda üstelik beleş![]()