Transfer Nöbeti #9 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhasebecinin ne işi olur futbolla yaw 🤓
Sen sor soruyu öğreniriz, ücret istemez rnkts
Bu yıl ocak’tan temmuz’a kadar net maaş aldım, şimdi brüt maaş veren bir şirkete geçeceğim, ağustos’tan itibaren farklı bir yerde çalışacağım yani, bankaya yatacak net maaş sanki ocak’ta girmişim gibi sıfırdan en yüksekten mi yatacak, yoksa yıl sonuna yaklaştığımız için düşükten mi yatacak?

Soru bu üstad

chelsea son iki sezonda 5 kaleci icin 90 milyon euro ödemis

Bu yıl ocak’tan temmuz’a kadar net maaş aldım, şimdi brüt maaş veren bir şirkete geçeceğim, ağustos’tan itibaren farklı bir yerde çalışacağım yani, bankaya yatacak net maaş sanki ocak’ta girmişim gibi sıfırdan en yüksekten mi yatacak, yoksa yıl sonuna yaklaştığımız için düşükten mi yatacak?

Soru bu üstad
Kopyalayıp attım, cvp gelince genel sohbette etiketlerim seni

Balonbiot zu manu

Maktonimay zu biz hayirlisiyla

Soru bu üstad
Chat gpt , geminiye falan sorsana bunuda üstelik beleş :asd:

Uffff chiesa gelse yusuf demiri satarım direkt kalben.rabiot üstüne bi de.zaniolo hala evladimiz serefsiz de olsa.fransa milli takımı oyuncusu ve italya mili takimi oyuncuları bizim malımız olacak.seksapale bak

dursun özbek fb-lugano maçının, "fb takımının eski futbolcusu lugano'ya karşı 11'e-1 oynadığı" bir maç zannetmiyorsa neyim.

nede olsa 4-0 biten ve madrid'te oynanan atl madrid- astana maçını "kim kazandı" diye soracak kadar futbolun içinde olan bir adam.

acaba ofsaytı falan biliyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt